Sodas, daržas - Sodo, daržo prekės I Kaina I Kokybė I Visoje Lietuvoje I (8) - Prestėja
SODO, DARŽO PREKĖS Yra 160 prekės(-ių).

Priemonės, skirtos Jūsų sodui arba daržui. Čia rasite sodo įrankius, terasų dalis, trinkeles, tvoros sistemas ir visas kitas Jums reikalingas priemones. Pas mus rasite prekes už geriausią kainą. Susisiekite su mūsų konsultantais ir surasime Jums geriausią pasiūlymą.

Laistymo įranga, sodo dušai, Šiltnamiai, plėvelės, tentai Aplinkotvarkos prekės, sodo dekoracijos Darbo apranga, pirštinės,Tvoros, Keraminiai tvorų elementai, Sodo įrankiai, Karučiai.

Prižiūrėkite savo sodą ir daržą tinkamai, naudodami profesionalius ir šiuolaikiškus įrankius. Įsigykite sodo ir daržo prekių internetu kur kas pigiau, nei specializuotose parduotuvėse. Derėkitės dėl galutinės kainos ir sutaupykite dar daugiau.

Priemonės, skirtos Jūsų sodui arba daržui. Čia rasite sodo įrankius, terasų dalis, trinkeles, tvoros sistemas ir visas kitas Jums reikalingas priemones. Pas mus rasite prekes už geriausią kainą. Susisiekite su mūsų konsultantais ir surasime Jums geriausią pasiūlymą.

Laistymo įranga, sodo dušai, Šiltnamiai, plėvelės, tentai Aplinkotvarkos prekės, sodo dekoracijos Darbo apranga, pirštinės,Tvoros, Keraminiai tvorų elementai, Sodo įrankiai, Karučiai.

Prižiūrėkite savo sodą ir daržą tinkamai, naudodami profesionalius ir šiuolaikiškus įrankius. Įsigykite sodo ir daržo prekių internetu kur kas pigiau, nei specializuotose parduotuvėse. Derėkitės dėl galutinės kainos ir sutaupykite dar daugiau.

Daugiau

Subkategorijos

  • BORTAI, ATITVARAI

    PLASTIKINIAI BORTAI skirti formuoti, įrėminti trinkelių takus be betonavimo, atskirti veją nuo mulčio, dekoratyvinius akmenėlius alpinariumuose ir gėlynuose, atskirti įvairius paviršius, naudojant trinkeles, mulčą, dekoratyvinę skaldą ar veją. Plastikiniais bortais atskiriami suformuoti trinkelių takai nuo vejos, įrėminami gėlynai, medžiai.

    Plastikinių atitvarų pagalba nesunkia ir greitai atskirsite gėlynus ir alpinariumus nuo vejos. Tokiu būdu atskirti augalai atrodys ne tik tvarkingai, bet ir dėl laistymo specifikos atskirs skirtingo grunto sluoksnius. Ypatingai patogus sprendimas augalų ir skaldelės atskyrimui.

  • ŠILTNAMIAI

    Gardentec aliuminio konstrukcijos šiltnamiai

    Stabilumas, vietos taupymas, galimybė transportuoti ir paprasta konstruoti.
    6 mm storio specialus tuščiavidurių kamerų langas, 2-jų dalių durys.
    Rėmas pagamintas iš aliuminio, lengvai surenkamas. Polikarbonato plokštės tiesiog įspraudžiamos į rėmą. Polikarbonato plokštės storis 6 mm. Ergonomiškos rankenos, durų plotis 0,73 m (standartinio karučio plotis). Stoge suprojektuota lietaus nutekėjimo sistema. Prie šiltnamio galite naudoti aliuminį pamatą, jis nėra būtinas, bet palengvina montavimą. Stiprus aliuminis karkasas nebijo nei vėjo, nei sniego.
    ILGAAMŽIS
    Šiltnamio karkasas pagamintas iš aliuminio profilių, kuriems nereikia papildomos priežiūros.
    PATVARUS
    Šiltnamio dangai naudojama UV atsparūs 6 mm. storio kanalinio polikarbonato lakštai. Tai pažangi šiltnamių dengimo medžiaga, kuri savo apsauginėmis savybėmis žymiai pranoksta stiklą.
    TOLYGI ŠVIESA AUGALAMS
    Lakštų dvisienė struktūra turi oro kanalus, kurie garantuoja ypatingą patvarumą bei išskirtines izoliacines savybes, tolygiai ir optimaliai sklaido augalams būtina šviesą.
    ŠILTESNIS NAKTIES METU
    Polikarbonatas gerai sulaiko šilumą naktimis, todėl temperatūra šiltnamyje paskirstoma tolygiau, o tai sukuria geresnes augalų augimo sąlygas, todėl ir derlius bus gausesnis.
    APSAUGO AUGALUS NUO PERKAITIMO
    Polikarbonato lakštų kanalų konstrukcija laužo saulės spindulius, todėl sumažėja poreikis dirbtinai sukurti pavėsį, kuris būtinas vasarą saulėkaitoje.
    PRAILGINA AUGALŲ AUGIMO SEZONĄ
    Izoliacinis polikarbonato lakštų poveikis žymiai prailgina augimo sezoną.
    SUMAŽINA ŠILDYMO IŠLAIDAS
    Jei šiltnamis apšildomas, tai išlaidos šildymui bus mažesnės, nei stiklinio šiltnamio.
    ATSPARUS SMŪGIAMS
    Polikarbonato lakštai yra atsparūs smūgiams, iki 200 kartų stipresni už stiklą. Šiltnamio pagrindas/pamatas gaminamas iš aliuminio. Užsakomas atskirai.
    Suteikiama 15m. garantija aliuminio profiliams ir 10m. garantija kanalinio polikarbonato lakštams.

  • PAKELTOS LYSVĖS

    Pakeltos lysvės vis labiau populiarėja tarp daržo mylėtojų dėl daugelio priežasčių. Pavasarį pakeltose lysvėse dirvožemis greičiau įšyla taip paspartindamas augalų augimą. Pakeltos lysvės užima mažiau vietos ir leidžia dirbti patogiame aukštyje, saugant savo nugarą. Pakeltos lysvės pripildomos derlingo dirvožemio ar komposto, todėl derlius būna gausesnis. Pakeltos lysvės tai ilgaamžis, patvarus ir estetiškas sprendimas Jūsų daržui. Išskirtinio dizaino, medžio imitacijos pakeltos lysvės taps Jūsų aplinkos akcentu.

    Pakeltos lysvės - puikus pasirinkimas, nes jos ne tik estetiškai atrodo, bet ir yra lengvai prižiūrimos. Pakeltos lysvės turi tvirtus šonus, yra stabilesnės už įprastas lysves, be to, naudojant tokias lysves, piktžolėmis neapauga nuožulnūs kraštai ir takelis. Pakeltos lysvės labai patogios, nes, pavyzdžiui, mulčiuojant, mulčias neišsibarsto aplink. Taip pat, jei pakeltų lysvių šonai aukštesni, ant jų patogu atsisėsti sodinant ar ravint, tad mažiau pavargstama, neskauda kelių, nugaros. Pakeltos lysvės ypač tinkamos auginti pavasarinį derlių - salotas, krapus, ridikėlius - nes jos greičiau įšyla. Prie rėmų lengva pritvirtinti polietileninę ar stiklinę dangą, kad dar labiau paspartėtų augimas. Labai aukštose ir siaurose lysvėse augalai greičiau peršąla, todėl tokias lysves geriausia naudoti tik vienmečiams augalams. Įrenginėjant pakeltas lysves patariama sutankinti gruntą ir paberti skaldos arba žvyro, kad apsaugotų medieną nuo supuvimo. Jei pakeltos lysvės žemos, svarbu pašalinti visas piktžoles. Pakeltose lysvėse gražiai atrodo ne tik įprastos daržovės, bet ir prieskoniniai augalai. Tad pakeltos lysvės ne tik palengvins darbus, bet ir bus jūsų sodo puošmena.

  • AGRO-GEOTEKSTILĖ

    Agrotekstilė (agrotekstilinė medžiaga/plevelė) naudojama dirvožemio sluoksnių atskyrimui, dekoratyviniems augalams, medžiams auginti. Taip pat vaisius ir daržoves, tiek lauke, tiek ir šiltnamyje. Formuojant kraštovaizdį gali būti naudojama kaip pagrindas mulčui, skaldai, žvyrui ir kitoms dengiančioms medžiagoms.

    Geotekstilė - tai vandeniui laidus audinys skirtas grunto stabilizavimui, atskyrimui ir filtravimui. Specializuota neaustinė geotekstilė yra puiki apsauga nuo piktžolių, todėl rekomenduojama patiesti prieš pilant dekoratyvinę skaldą, akmenukus ar pušų žievės mulčią. Geotekstilė leidžia dirvožemiui ir augalų šaknims kvėpuoti, tačiau piktžoles palaiko po žeme. Puikiai praleidžia orą, vandenį ir maistines medžiagas. Tinka naudoti prieš klojant trinkeles ir kitus grindinius, taip pat sodui, kiemui, alpinariumams, kapams ir t.t.

  • SODO, KIEMO, TERASŲ...

    Korys vejai, pagamintas iš perdirbto polietileno (HDPE), atsparus smūgiams. Tai yra ypač geras sprendimas stovėjimo aikštelių paviršiams, šaligatviams ir takams. Dėka savo struktūros, produktas idealiai tinka krantinių, upių bei pakrančių sutvirtinimui.

    Šaltas asfaltas duobėms – tai naujos technologijos, aukštos kokybės asfaltas, skirtas užlopyti mažas bei dideles duobes, įvairius kelio dangos nelygumus, plyšius, vėžes ir pan..
    Tokiu būdu lengvai ir ypač paprastai gali būti taisomi keliai, privažiavimai prie gyvenamųjų namų, automobilių stovėjimo, sporto, vaikų žaidimų aikštelės, šaligatviai, ir pan.
    Tai unikalus naujas produktas kiekvienam, kuris rūpinasi savo kiemu, jo aplinka ir savo mašinos gerove. Jis skirtas tiek individualiam vartotojui, tiek kelio dangos priežiūros profesionalui.

    Sodo geotekstilė skirta piktžolių nepraaugimui, takams ir važiuojamosios dalies pagrindo apkrovų subalansavimui, įrengiant drenažą, tarpuvagius. Geotekstilės medžiaga, puikiai praleidžianti drėgmę ir orą. Dėl šių savybių, geotekstilė gali būti naudojama piktžolių kontrolei. Po dirvos paruošimo, geotekstilė turi būti išklota ant žemės ir pritvirtinta smeigėmis. Po paklojimo, tiesiai ant geotekstilės, galima pilti mulčių, dekoratyvinius akmenukus. 

    Agro tekstilė yra plačiai naudojami apsaugai nuo piktžolių užtikrinti. Dėl atitinkamų savybių, kurias agro tekstilė įgauna gamybos procese, tampa efektyvia kovos su piktžolėmis priemone. Agro tekstilės naudojimas suteikia galimybę visiškai išvengti herbicidų. Dėl UV stabilizavimo agro tekstilę galima eksploatuoti mažiausiai 5 sodo sezonus. Apsaugos nuo piktžolių reikmėms siūlome juodos ir baltos spalvų agro tekstilę. Tekstilės žymėjimas juostelėmis arba langeliais palengvina augalų išdėstymą lysvėse.

    Dirbtinė žolė sukuria natūralios vejos vaizdą. Jos panaudojimo galimybės yra begalinės. Dauguma produktų pagaminti iš polietileno, polipropileno ir poliamido verpalų.

    Terrasinės lentos WPC (Wood Plactic Composite) – tai naujas produktas, pagamintas iš medžio ir bambuko pluoštų, aukšto tankio polietileno (HDPE) ir kitų cheminių priedų. WPC gaminių sudėtyje yra didelis kiekis pluoštų, todėl jie yra ne tik itin atsparūs UV spinduliams ir atmosferos veiksnių poveikiui, bet ir nesunkiai apdorojami. Terasinės lentos WPC pasižymi aukštu atsparumu drėgmei, vabzdžių ir grybelių poveikiui, korozijai, puvimui ir trūkinėjimui, todėl puikiai tinka naudoti lauke. Terasinės lentos WPC yra saugios, ekologiškos, todėl nekenkia aplinkai. Pagrindinė sudedamoji dalis yra medžio ir bambuko pluoštai, gaunami iš baldų pramonės įmonių, o produkto sudėtyje esantis polietilenas yra perdirbti tinkama medžiaga.

  • DEKORATYVINĖ SKALDA

    Derinkite savo žaliąsias erdves ir elegantišką Benders dekoratyvinę skaldą tarpusavyje. Sukurkite įspūdingus vaizdus dekoruodami takelius, vietas aplink namą ar gėlynus. Mes siūlome platų spalvų ir dydžių pasirinkimą.

  • TINKLAI, TVOROS

    Kiemas neįsivaizduojamas be tvoros. Harmoningai aplinkai sukurti tvora ir vartai yra tiesiog būtini. Jeigu anksčiau tvoros pagrindinė funkcija buvo kiemo apsauga ir jo ribų nustatymas, tai dabar vis didesnę rolę vaidina tvoros ir vartų išvaizda bei dizainas. Jie gali tapti Jūsų vizitine kortele.
    Tvorų ir vartų įvairovė šias laikais yra gigantiška. Vargu ar yra kažkas, ko nėra rinkoje: praktiškos segmentinės tvoros, kokybiškos metalinės tvoros, metalinės cinkuotos tvoros, metalinės dažytos tvoros, virintas tinklas, stilingos tvoros, kalviškos tvoros, išskirtinio dizaino stumdomi bei atveriami vartai ir tt... Pasirinkimas išties milžiniškas, tad belieka išsirinkti Jums labiausiai patinkančią ir atitinkančią Jūsų poreikius tvorą.

  • SODO DARŽO TECHNIKA,...

    Kiekvienam tiek pradedančiajam, tiek patyrusiam sodininkui, reikalinga sodo technika, ir nesvarbu, kokio ploto jis turi sodą, daržą ar kiemą. Siūlome įvairius elektrinius, akumuliatorinius, benzininius ir mechaninius prietaisus, padėsiančius atlikti sodo darbus įvairiais metų laikais.

    Auginantys veją mūsų parduotuvėje gali įsigyti vejapjoves bei žoliapjoves, įvairius prietaisus sodo augalų priežiūrai, žemės apdirbimo aparatus ir kitą techniką. 

    Žoliapjovės naudojamos vejos pakraščiams, kurių nepasiekia vejapjovė, tvarkyti. Jos gali būti kelių rūšių, besiskiriančių veleno forma. Kad veja visada būtų tvarkinga, reikia įsigyti vejapjovę ar žoliapjovę. Dideliems plotams šienauti rinkitės benzinines vejapjoves ir žoliapjoves, mažiems tiks ir elektrinės ar akumuliatorinės.

    Siūlome įvairius elektrinius ir benzininius pjūklus sodo darbams palengvinti. Pasirinkus elektrinius grandininius pjūklus jų priežiūra bus gerokai paprastesnė nei benzininių pjūklų, nes juose nėra oro ir kuro filtrų. Nereikia gaišti laiko su benzino ir tepalo mišiniu. Joks benzininis pjūklas nėra toks tylus, kaip elektrinis. Tačiau benzininiai pjūklai suteikia laisvę bei patogumą dirbant. 

    Sodo, daržo įrankiai – tai pagalbininkai atliekant įvairius aplinkos tvarkymo darbus.

    Karučiai ir jų dalys – plačiai naudojamas statybose, sodo darbuose  ar kitur, kur reikia pervežti įvairias medžiagas. Dažniausiai karučiai gaminami iš cinko, plastiko ar metalo, skirtingų dydžių, talpos. Lapams ir šiukšlėms vežti tinka plastmasiniai karučiai, sunkesniems daiktams cinkuoti.

  • MEDŽIO KAMIENŲ APSAUGA

    Kokybiška apsauga nuo medžio kamieno pažeidimų šienaujant trimeriu. Jungiant vieną su kitu, tinka naudoti įvairių apimčių kamienams. Apsauga uždedama ja apglėbiant medelio ar krūmo kamieną.  Medžių kamienų apsaugos lakštas yra su oro tarpais,  kurie užtikrina puikią oro cirkuliaciją bei užkerta kelią kamieno puvimui. Medžių kamienų apsaugos lakštas pagamintas iš UV atsparaus ir perdirbamo plastiko, nereikia papildomo tvirtinimo kuoliukais, lengvai uždedamas, galimas daugkartinis naudojimas. 

puslapyje
Rodoma 85 - 96 iš 160 dalykų
Rodoma 85 - 96 iš 160 dalykų