Pilka Bender Orlando antik multisize 80 mm betono trinkelė, Benders I Prestėja

BENDERS TRINKELĖS BETONINĖS

Informacija

Gamintojai

Perkamiausios

  • Niko kaminų sistemos

Tik internetu

Pilka Bender Orlando antik multisize 80 mm betono trinkelė, Benders

2221607XB

Nauja prekė

BENDERS

Dėl pristatymo Lietuvoje, atsiųskite užklausą.

Lengvų sunkvežimių iki 8t keliai
Eismo klasė: 1 ir 2

eismo-klase-sunkvezimis

Smulkiau

29,75 € su PVM

35,00 € su PVM

29,75 € už m2

1179 kg

Charakteristikos

Prekės tiekimo terminas1-2 sav.
Pakuotė:6.6 m2
Aukštis80 mm
Storis80 mm
Pakuotės svoris, kg1188
Kiekis pad. pilnoje mašinoje20
SpalvaPilka
PaviršiusLygus
GamyklaBenders
Kilmės šalisŠvedija
TipasTrinkelės

Apie prekę

Trinkelių kaina su nuolaida galioja perkant nuo 100 mtrinkelių.

Moderni klasika

Bender Orlando Antik - modernaus dizaino plytelės, kurios sukuria jaudinančius ir gyvus paviršius. Plytelės puikiai tinka įvairioms lauko erdvėms, pvz: įvažiavimas, privatiems kiemams, gatvėms, skverams ar visuomeninėms erdvėms. Galima rinktis 60 mm arba 80 mm storio plyteles, kurios yra keturių skirtingų dydžių vienoje paletėje, kas suteiks jūsų erdvei unikalumo. Orlando Antik trinkelės priklauso "Naujos kartos" trinkelių koncepcijai, su itin lygiu ir lengvai prižiūrimu paviršiumi.

Nuotraukose vaizduojamos prekės savo spalva, forma ar kt. parametrais gali neatitikti realaus vaizdo!

Grindinio akmenų privalumai

- Atlaiko dideles transporto apkrovas.

- Neįlinkdami atlaiko didelius statinius krūvius (pvz., sukrauti konteineriai)

- Atlaiko horizontalų spaudimą, kurį daro sunkusis autotransportas ir sunkvežimiai posūkių metu.

- Labai tinkamas vietoms, kur pasitaiko intensyvi mechaninė trintis.

- Savybės nesikeičia esant temperatūros svyravimams bei aukštai temperatūrai.

- Atsparumas alyvos ir kuro išsiliejimui.

- Nereikalauja daug priežiūros.

- Ilgaamžiškumas.

Benders aplinkotvarkos katalogas

Modeliavimo programėlė

linija

Pagrindinės Benders produktų savybės yra praktiškumas, atsparumas devėjimuisi ir atsparumas šalčiui. Benders landšaftui skirtų betoninių produktų pasirinkimas atveria daugybę galimybių. Mes siūlome didžiausią grindinio trinkelių, plytelių, sienų tvirtinimo ir dekoratyvinių elementų asortimentą. Tai puikių savybių betoninės grindinio trinkelės, kurios pasižymi rifliuotu ir sendintu paviršiumi, primenančiu natūralų skalūno akmenį. 

Benders asortimento produktai betoninės grindinio trinkelės ir plytelės pasižymi gražesniais, tankesniais ir nuožulnesniais paviršiais, kas juos padaro atsparesniais vandeniui ir neturinčiais polinkio apkerpėti ir apsamanoti. BENDERS siūlo galimybę užsakyti skirtingo formato ir dydžio trinkeles vienoje paletėje. Tokiu būdu jūsų sodas turės unikalų, įvairų ir charakteringą paviršių.

Benders Future grindinio trinkelės yra naujas akmenų tipas, kuris gaminamas iš dviejų sluoksnių. Dėl šios priežasties, jau pačios trinkelės turi du sluoksnius. Viršutinis sluoksnis, “gerosios pusės mišinys” padarytas iš švelnios skaldos ir žemesnis sluoksnis, “bazinis mišinys” padarytas iš rupios medžiagos. Šio dviejų sluoksnių grindinio trinkelių bei plokščių privalumas – patvaresnis ir švelnesnis išbaigtumas dėl gerosios pusės mišinio, kuris labiau prilygta ištisiniam betonui.

benders-trinkeles-antik

Be dvisluoksnio gamybos proceso, Benders atlieka švelnų “sendinimo” (išgraužimo) procesą su Future grindinio trinkelėmis. Tai atliekama nestipriai apdaužant produktus. Kiekvieno akmens paviršius lengvai apdaužomas kol akmuo slenka gamybiniu konvejeriu. Daužymas gali būti atliktas skirtingais formatais. Dėl to mūsų klientai gali užsisakyti skirtingų dydžių trinkeles vienoje paletėje ir sukurti unikalų vaizdą klojant skirtingas trinkeles.

Benders sendinimo procesas (atliekamas įprastoms grindinio trinkelėms ir nuo šiol dvisluoksnėms trinkelėms) suteikia produktui klasikos prieskonio, kuris tinkamas visiems plotams. Pasendinta išvaizda pasižymi stilingumu ir senoviniu patrauklumu. Visa tai padaro Benders grindinio trinkeles geriausiai parduodamais produktais.

Benders antikiniai (sendinti) gaminiai iki dabar buvo tradiciškai netvarkingai suverčiami į krūvas. Dėl to buvo sunku juos atrinkti, bei supakuoti skirtingų dydžių trinkeles vienoje paletėje. Naudojant naujas technologijas, Benders išrado pasendintų produktų asortimentą ir sukūrė Future grindinio trinkeles.

Naujas asortimentas susideda iš trijų produktų grupių – Fantasi, Ocala ir Orlando Antik. Siūlomos skirtingos kombinacijos, tinkančios Jūsų aplinkai. Paletėje gali būti net keturių skirtingų formatų trinkelės. Tai yra yra universalus netaisyklingų formų trinkelių, tinkančių privačioms ir visuomeninėms erdvėms. Šios trinkelės labiausiai tinka moderniems lauko plotams, garažo įvažiavimams ir t.t. Dydžių įvairovė ir sendinimo procesas padeda sukurti įvairius paviršius, pilnus individualumo ir ekspresijos. Dėl šių savybių mes pavadinome grindinio akmenis Ateities (Future) trinkelėmis!

benders-trinkeles-tarpai

Grindinio trinkelių ar šaligatvio plytelių klojimo metu dažnai pamirštami siūlių tarpai ir jų svarba paviršiaus stabilumui. Siūlės tarp šaligatvio plytelių/trinkelių ne tik pagerina estetinį vaizdą, bet turi ir keletą svarbių techninių funkcijų. Jos atlieka vieną didžiausių rolių, siekiant geriausio galutinio rezultato (lygiai taip kaip ir tinkamas trinkelių/plytelių pasirinkimas ar tinkamai atliktas pagrindo paruošimas). Siūlių užpildas tarnauja lyg užraktas padengtam paviršiui ir sumažina piktžolių augimą tarp trinkelių/plytelių. Tinkamai užpildyta siūlė yra ir patraukli ir praktiška. Užkloję trinkelėmis/plytelėmis savo kiemą ir užpildę siūles tarp jų, galite kuriam laikui palikti ant paviršiaus siūlių užpildo perteklių. Lietus ir vėjas pamažu nuplaus jį gilyn į siūles. Kai trinkelių/plytelių paviršius yra veikiamas apkrovos, ši jėga per trinkelių/plytelių paviršių yra perduodama į siūles. Taigi, yra labai svarbu, kad trinkelių/plytelių siūlės būtų pilnai užpildytos tam, kad paviršių veikiančios apkrovos pasiskirstytų teisinga kryptimi.

Jei trinkelių/plytelių siūlės yra nepakankamai užpildytos arba tarp trinkelių/plytelių yra palikti per maži tarpai, atsiranda rizika, kad trinkelės/plytelės remsis viena į kitą. Dėl šios priežasties gali pasižeisti trinkelių/plytelių kraštai. Per daug plačios siūlės, kurios gali atsirasti dėl blogai atlikto pagrindo paruošimo darbų, nėra stabilios ir netolygiai paskirsto paviršių veikiamas apkrovas. Štai todėl mes rekomenduojame 3 mm siūlės plotį tarp trinkelių/plytelių. Kaip minėjome anksčiau, užpildę siūlių tarpus pirmą kartą, siūlių užpildo perteklių galite palikti ant trinkelių/plytelių paviršiaus, nes po kurio laiko, gali prireikti dar kartą papildyti siūlių tarpus tam, kad jie tinkamai atliktų savo funkcijas.

Benders turi trijų skirtingų rūšių siūlių užpildo, kuris yra ir skirtingų spalvų. Mūsų tradicinis birus siūlių užpildas Fogsand yra 0-2 mm frakcijos. Jis lengvai ir efektyviai užpildo siūles. Norėdami suteikti savo grindiniui išskirtinumo, galite pasirinkti vieną iš trijų skirtingų spalvų - smėlio, pilka ar juoda. Benders “Lithomex easy” yra polimerinis užpildas. Jo sudėtyje yra kietiklis. Po to, kai siūlių tarpai užpildomi šiuo užpildu, naudokite vandenį, kad būtų aktyvuotas kietiklis (dėl išsamesnės informacijos, žiūrėkite atskirą vartotojo instrukciją).

benders-siules-tarpai-uzpildas

Po kietiklio aktyvavimo, paviršius įgauna vis didesnį stiprumą. Kuo stipresnė siūlė, tuo ji atsparesnė piktžolių augimui. Benders “Lithomex easy” tinka siūlėms iki 10 mm pločio ir yra dviejų skirting spalvų (pilkos ir graffito). Paviršiams, kurie skirti didelėms apkrovoms, mes rekomenduojame naudoti ypač tvirtą “Lithomex heavy”, trijų komponentų užpildą, kuris, priešingai nei “Lithomex easy”, prieš naudojimą yra sumaišomas su vandeniu.

VIDEO

Užduokite klausimą

Registracija nereikalinga

Jeigu neraodote tinkamo atsakymo, užduokite klausimą užpildę formą žemiau.

(nebūtina pildyti)
*(Privalo, kad būtumėte informuoti apie atsakymą)
Path: > > > > Pilka Bender Orlando antik multisize 80 mm betono trinkelė, Benders

Atsisiųsti

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: