MOSSPROOF pelėsių, dumblių, kerpių šalinimui 0,5 L, JURGA I PRESTĖJA

JURGA

Informacija

Gamintojai

Perkamiausios

  • Niko kaminų sistemos

Tik internetu

MOSSPROOF pelėsių, dumblių, kerpių šalinimui 0,5 L, JURGA

895092

Nauja prekė

Jurga

MOSSPROOF Preparatas pelėsiniam grybeliui ir dumbliams pašalinti, JURGA 

Giliai įsiskverbiantis preparatas samanų, kerpių, dumblių ir kitų mikrobiologinės kilmės nešvarumų šalinimui. Gali būti naudojamas įvairiose pastatų paviršiuose: sienų, mūro, stogų, grindinio trinkelių, akmens, keraminių plytelių ir kt., Sudėtyje nėra chloro, todėl nesukelia valomų paviršių korozijos.  

Smulkiau

7,50 € su PVM

15,00 € už l

0.65 kg

Charakteristikos

Prekės tiekimo terminas2-7 d.d.
Pakuotė:0,5 L
Pakuotės svoris, kg0.5
SpalvaBespalvis
IšeigaMaždaug 150 g / m² (t.y. maždaug 150 ml / m²)
GamyklaJurga
Kilmės šalisLenkija
TipasValymo priemonės

Apie prekę

Savybės ir taikymas

„MOSSPROOF“ tai paruoštas naudoti, intensyvus, giliai įsiskverbiantis preparatas, skirtas samanoms, kerpėms, dumbliams ir kitiems mikroorganizmams nešvarumams šalinti. MOSSPROOF gali būti naudojamas ant įvairių statybinių paviršių: sienų, mūro, stogo dangų, grindinio trinkelių, akmens, keraminių plytelių ir kt. Be to, preparatas tinka valyti baseinus, rūsius, vonios kambarius, terasas, balkonus, aikštes, valtis ir kt. naudoti lauke arba patalpose su tinkama ventiliacija. MOSSPROOF yra bespalvis skystis, jis neturi neigiamos įtakos naudojamam paviršiui, nekeičia jo struktūros ir išvaizdos. Jame nėra chloro, todėl jis nesukelia medžiagų, ant kurių jis tepamas, korozijos.

Naudojimo būdas

Produkto negalima skiesti. Mikroorganizmais labai užterštą paviršių reikia nuplauti stipria vandens srove, kad būtų pašalinti silpnai besilaikantys teršalai. Po džiovinimo nepraskiestą produktą gausiai tepkite ant mikroorganizmais užteršto paviršiaus, kol jis visiškai sušlaps, pvz., teptuku, šepečiu, voleliu ar kempine, ir palikite mažiausiai 6 ir ne ilgiau kaip 12 valandų. Vėliau likusios užteršimo liekanos kruopščiai pašalinamos mechaniškai (pvz., naudojant plovimą aukštu slėgiu). Jei reikia, po to, kai paviršius visiškai išdžiūsta, rekomenduojama pakartotinai užtepti priemonę. Ant paviršiaus, šiek tiek užteršto mikroorganizmais, gausiai tepkite produktą, kol jis visiškai sušlaps, pvz., teptuku, šepečiu, voleliu ar kempine ir palikite mažiausiai 1 valandą. Tada rekomenduojama dar kartą nuplauti paviršių produktu. Tolesni priežiūros darbai, pavyzdžiui, dažymas ar tinkavimas gali būti atliekami tik visiškai išdžiovinus paviršiaus po paskutinio biocido panaudojimo. Esant nepakankamai ventiliacijai kambaryje, naudokite tinkamą kvėpavimo takų apsaugą (kaukes). Išsami informacija apie produkto toksikologiją ir naudojimą pateikiama duomenų lape produkto savybės.

Sąnaudos

Maždaug 150 g / m² (t.y. maždaug 150 ml / m²).

Pakuotė

Bakelis 5L, buteliukas 1L, purkštuvas 0,5L

Sudėtis

Alkilo (C12-16) dimetilbenzilamonio chloridas (ADBAC / BKC (C12-16)) (0,48 g / 100 g) 2-oktil-2H-izotiazol-3-onas (OIT) (0,049 g / 100 g).

Saugojimas

Laikyti ir transportuoti sausoje ir tamsioje vietoje, originalioje, sandariai uždarytoje pakuotėje +5 iki +25˚C temperatūroje.  

Galiojimo terminas

Produktas turėtų būti sunaudotas per 24 mėnesius nuo pagaminimo datos, nurodytos ant pakuotės.

Saugos rekomendacijos

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Venkite patekimo ant odos ir į akis. Negalima nuryti. Patekus į akis, nedelsdami gerai praplaukite dideliu kiekiu švaraus vandens ir, jei reikia, kreipkitės į gydytoją.

Pirmoji pagalba

Įkvėpus: išneškite asmenį į gryną orą. Jei reikia, suteikite medicininę pagalbą. Nurijus: prarijus, neskatinkite vėmimo. Nedelsiant praplaukite burną vandeniu ir leiskite aukai gerti daug vandens. Jei reikia, suteikite medicininę pagalbą. Patekus į akis: Nedelsiant praplaukite akis dideliu kiekiu vandens, kartais pakeldami viršutinius ir apatinius vokus. Nuimkite kontaktinius lęšius, jei jų yra ir jei juos galima nuimti. Tęskite skalavimą mažiausiai 20 minučių. Jei reikia, suteikite medicininę pagalbą. Išsami informacija apie pirmąją pagalbą pateikiama produkto saugos duomenų lape.

Atliekų šalinimas

Atliekų negalima išpilti į kanalizacija. Produktą galima išmesti specializuotoje pramoninių atliekų utilizavimo įmonėje. Panaudotas pakuotes priduokite įgaliotai įmonei. Pakuotę išvalius galima naudoti pakartotinai. Rekomenduojama valymo priemonė - vanduo, jei reikia, su paviršinio aktyvumo medžiagų priedais.

JURGA PRIEMONIŲ KATALOGAS

Užduokite klausimą

Registracija nereikalinga

Jeigu neraodote tinkamo atsakymo, užduokite klausimą užpildę formą žemiau.

(nebūtina pildyti)
*(Privalo, kad būtumėte informuoti apie atsakymą)
Path: > > > MOSSPROOF pelėsių, dumblių, kerpių šalinimui 0,5 L, JURGA

Atsisiųsti

Priedai

  • Prekės kodas: 895092

    Gamintojas: Jurga

    MOSSPROOF pelėsių, dumblių, kerpių šalinimui 0,5 L, JURGA

    MOSSPROOF Preparatas pelėsiniam grybeliui ir dumbliams pašalinti, JURGA Giliai įsiskverbiantis preparatas samanų, kerpių, dumblių ir kitų mikrobiologinės kilmės nešvarumų šalinimui. Gali būti naudojamas įvairiose pastatų paviršiuose: sienų, mūro, stogų, grindinio trinkelių, akmens, keraminių plytelių ir kt., Sudėtyje nėra chloro, todėl nesukelia valomų...

    7,50 €
  • Prekės kodas: MS-1

    Gamintojas: Jurga

    MOSSPROOF pelėsių, dumblių, kerpių šalinimui 5 L, JURGA

    MOSSPROOF Preparatas pelėsiniam grybeliui ir dumbliams pašalinti, JURGA Giliai įsiskverbiantis preparatas samanų, kerpių, dumblių ir kitų mikrobiologinės kilmės nešvarumų šalinimui. Gali būti naudojamas įvairiose pastatų paviršiuose: sienų, mūro, stogų, grindinio trinkelių, akmens, keraminių plytelių ir kt., Sudėtyje nėra chloro, todėl nesukelia valomų...

    33,50 €

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: