IMPREGNANTAS PLYTELIŲ SIŪLĖMS, 0,2 L, IMPREGNAT DO FUG, JURGA I PRESTĖJA

IMPREGNAVIMO, SANDARINIMO, KLIJAVIMO IR KITOS MEDŽIAGOS

Informacija

Gamintojai

Perkamiausios

  • Niko kaminų sistemos

Tik internetu

IMPREGNANTAS PLYTELIŲ SIŪLĖMS, 0,2 L, IMPREGNAT DO FUG, JURGA

895103

Nauja prekė

Jurga

SIŪLIŲ APSAUGA - Impregnantas cementinėms plytelių siūlėms 0,2 L, Jurga 

Skirtas absorbuojančioms mineralinėms cemento plytelių glaisto siūlėms impregnuoti. Sukuria bespalvį apsauginį sluoksnį, apsaugantį plytelių siūles nuo  vandens įsiskverbimo ir nešvarumų. Siūlės įgyja padidintą atsparumą pelėsio ir grybelio vystymuisi ir prailgina plytelių  siūlių glaisto gyvavimą.

Smulkiau

9,80 € su PVM

49,00 € už l

0.35 kg

Charakteristikos

Prekės tiekimo terminas2-7 d.d.
Pakuotė:0,2 l
Pakuotės svoris, kg0,2
SpalvaBespalvis
IšeigaPreparato sąnaudos priklauso nuo impregnuojamo glaisto, jo įgerties ir struktūros bei preparato tepimo būdo.
GamyklaJurga
Kilmės šalisLenkija
TipasImpregnantas

Apie prekę

Savybės ir paskirtis  

Produktas skirtas absorbuojančioms mineralinėms cemento plytelių glaisto siūlėms impregnuoti. Sukuria bespalvį apsauginį sluoksnį, apsaugantį plytelių siūles nuo vandens įsiskverbimo ir nešvarumų. Siūlės įgyja padidintą atsparumą pelėsių ir grybelių vystymuisi ir prailgina plytelių siūlių glaisto gyvavimą. Tinkamai impregnuotas plytelių glaistas tampa mažiau trupantis ir stabdo druskų atsiradimą. Impregnuotas paviršius išlaiko garo laidumą. Produktas skirtas naudoti patalpose ir lauke. Jame nėra tirpiklių.

Naudojimo būdas

Impregnuojamas paviršius turi būti švarus, sausas, neįšalęs, nuriebalintas, be organinių teršalų, tokių kaip pelėsis, grybai, samanos, dumbliai, kerpės ir kt. Prieš vartojimą preparatą reikia sumaišyti. Užtepkite ant paviršiaus naudodami antgalį esantį komplekte, teptuką ar kempinę. Norint pasiekti geresnį efektą, užtepkite mažiausiai 2 preparato sluoksnius. Vėlesni sluoksniai turėtų būti tepami trumpais laiko tarpais, naudojant metodą „šlapias ant šlapio“. Venkite dėmių ir sąstingio ant paviršiaus. Preparato perteklių pašalinkite kempine arba švariu medvilniniu skudurėliu. Venkite kontakto su glazūruotais ir poliruotais paviršiais. Oro ir pagrindo naudojimo metu temperatūra yra nuo + 5 ° C iki + 25 ° C. Impregnuojamo paviršiaus drėgmė negali būti didesnė kaip 5%. Impregnuotas paviršius pilnai hidrofobiškas tampa maždaug po 24 valandų.

Džiūvimo metu paviršius turėtų būti apsaugotas nuo lietaus, intensyvių saulės spindulių ir purvo. Atlikus darbus, įrankius reikia nuplauti vandeniu. Dėl impregnuotų paviršių įvairovės (jų spalvos, žaliavų sudėties, cheminės sudėties ir kt.), pagrindo reakcijos į preparatą bandymas turėtų būti atliekamas nepastebimoje vietoje. Produktas netinka glazūruotiems ir poliruotiems paviršiams.

Sąnaudos

Preparato sąnaudos priklauso nuo impregnuojamo glaisto, jo įgerties ir struktūros bei preparato tepimo būdo.

Saugumo rekomendacijos

Saugoti nuo vaikų. Darbo metu laikykitės darbuotojų saugos ir sveikatos taisyklių, dėvėkite asmenines apsaugos priemones (gumines pirštines, akinius, darbo drabužius) .Venkite sąlyčio su oda ir akimis. Jei pateko į akis, nedelsdami gerai nuplaukite švariu vandeniu ir prireikus kreipkitės į gydytoją. Jei atsiranda odos dirginimas ar bėrimas: kreipkitės į gydytoją. Turinį / talpyklą išmeskite laikydamiesi vietinių ir regioninių taisyklių.

Saugojimas

Laikykite ir transportuokite sausoje ir šešėlinėje vietoje originaliose sandariai uždarytose talpyklose, esant + 5 ° C ir + 25 ° C temperatūrai.

Galiojimo terminas

Sunaudokite per 24 mėnesius nuo pagaminimo datos nurodytos ant pakuotės. Data yra partijos numeris

Pakuotė

Buteliukas su dozatoriumi 0,2l

Papildoma informacija

Lengvai užsidegantis produktas, naudojimo metu venkite atvirų ugnies šaltinių. Prieš naudodami perskaitykite techninę kortelę ir produkto saugos duomenų lapą.  

JURGA PRIEMONIŲ KATALOGAS

Užduokite klausimą

Registracija nereikalinga

Jeigu neraodote tinkamo atsakymo, užduokite klausimą užpildę formą žemiau.

(nebūtina pildyti)
*(Privalo, kad būtumėte informuoti apie atsakymą)
Path: > > > IMPREGNANTAS PLYTELIŲ SIŪLĖMS, 0,2 L, IMPREGNAT DO FUG, JURGA

Atsisiųsti

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: