CLEANER REMONT cemento ir gipso nešvarumų valymui 0,5 L, JURGA I PRESTĖJA

JURGA

Informacija

Gamintojai

Perkamiausios

  • Niko kaminų sistemos

Tik internetu

CLEANER REMONT cemento ir gipso nešvarumų valymui 0,5 L, JURGA

895078

Nauja prekė

Jurga

Priemonė cemento ir gipso likučių valymui po remonto 0,5L, JURGA

Valiklis, skirtas paviršių valymui nuo statybinių medžiagų likučių pvz., gipso ir cemento skiedinių, plytelių glaistų, tinko, mūro mišinių ir dažų likučių. Gerai veikia, kai valomos suodžių dėmės, kalkių nuosėdos ir nedidelės rūdžių dėmės. 

Smulkiau

7,00 € su PVM

14,00 € už l

0.65 kg

Charakteristikos

Prekės tiekimo terminas1-5 d.d.
Pakuotė:0,5 L
Pakuotės svoris, kg0,5
SpalvaBespalvis
Išeigaapie 10 m² su 1 L
GamyklaJurga
Kilmės šalisLenkija
TipasValymo priemonės

Apie prekę

Savybės ir paskirtis

CLEANER REMONT tai paruoštas naudojimui, saugus vartotojui, intensyviai veikiantis preparatas, statybinių likučių valymui pvz., gipso ir cemento, o taip pat glaistymo, tinkavimo, mūrijimo likučių šalinimui. Jis taip pat gerai veikia, kai valomos suodžių dėmės, kalkių nuosėdos ir lengvos rūdžių dėmes. Valo greitai ir efektyviai.

Produktas gali būti naudojamas ant daugelio mineralinių ir keraminių paviršių, tokių kaip plytos, plytelės, akmuo, keramikos dirbiniai ir kt. Puikiai tinka įrankių valymui po mūro ir tinkavimo darbų.

Pagrindo paruošimas

Prieš valydami, sudrėkinkite paviršių šiltu vandeniu (padidina priemonės efektyvumą). Preparatą užtepkite ant nešvaraus paviršiaus, pageidautina putų pavidalu (naudojant purkštuvą ). Palaukite 5-10 minučių. Patrinkite šepečiu arba šiurkščia kempine. Nuplaukite vandeniu. Prieš pradedant naudoti visame plote, rekomenduojama išbandyti pagrindo reakciją į preparatą mažiau matomoje vietoje.

Naudojimo būdas

Užneškite produktą ant nešvaraus paviršiaus, pageidautina putų pavidalu, tam naudokite buteliuką su purkštuvu. Palaukite apie 5-10 minučių, tada nuvalykite šepečiu arba šiurkščia kempine. Po valymo kruopščiai nuplaukite vandeniu ir leiskite išdžiūti. Jei reikia, pakartokite. Valiklis gali būti naudojamas vertikaliems ir horizontaliems paviršiams, viduje ir išorėje. Dirbdami patalpose, užtikrinkite gerą vėdinimą. Pagrindo ir jo aplinkos temperatūra valymo metu turi būti + 5 ° C iki + 25 ° C. Venkite valyti karštus paviršius, per greitas valiklio džiūvimas trukdys kruopščiai nuvalyti paviršių.

Sąnaudos

Preparato sąnaudos yra apie 10 m² su 1 L. Sąnaudos priklauso nuo užteršimo laipsnio ir taikymo būdo.

Pakuotė

purkštuvas 0,5l

Sudėtis

paviršinio aktyvumo medžiagos

Saugojimas

Laikyti ir transportuoti sausoje ir tamsioje vietoje, originalioje, sandariai uždarytoje pakuotėje +5 iki +25˚C temperatūroje.  

Galiojimo terminas

Produktas turėtų būti sunaudotas per 24 mėnesius nuo pagaminimo datos, nurodytos ant pakuotės.

Saugos rekomendacijos

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Venkite patekimo ant odos ir į akis. Negalima nuryti. Patekus į akis, nedelsdami gerai praplaukite dideliu kiekiu švaraus vandens ir, jei reikia, kreipkitės į gydytoją.

JURGA PRIEMONIŲ KATALOGAS

Užduokite klausimą

Registracija nereikalinga

Jeigu neraodote tinkamo atsakymo, užduokite klausimą užpildę formą žemiau.

(nebūtina pildyti)
*(Privalo, kad būtumėte informuoti apie atsakymą)
Path: > > > CLEANER REMONT cemento ir gipso nešvarumų valymui 0,5 L, JURGA

Atsisiųsti

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: