CLEANER BR klinkerio ir plytelių valiklis nuo kalkinių ir cementinių apnašų 0,5 L,JURGA I PRESTĖJA

JURGA

Informacija

Gamintojai

Perkamiausios

  • Niko kaminų sistemos

Tik internetu

CLEANER BR klinkerio ir plytelių valiklis nuo kalkinių ir cementinių apnašų 0,5 L,JURGA

895132

Nauja prekė

Jurga

CLEANER BR  - Priemonė klinkerio ir plytelių valymui nuo kalkinių ir cementinių apnašų, baltų dėmių, JURGA 

Paruoštas naudoti valiklis kalkių, druskos nuosėdų, gipso, cemento, suodžių, vandens nuosėdų ir lengvų rūdžių dėmių valymui ir šalinimui nuo mineralinių paviršių, tokių kaip: plytų, plytelių, akmens, klinkerio, keramikos, plytelių ir pan. statybinių įrankių valymui.

Smulkiau

8,00 € su PVM

16,00 € už l

0.65 kg

Charakteristikos

Prekės tiekimo terminas1-5 d.d.
Pakuotė:0,5 L
Pakuotės svoris, kg0,5
SpalvaBespalvis
IšeigaNuo 0,1 – 0,35 ml/m², priklausomai nuo nešvarumų
GamyklaJurga
Kilmės šalisLenkija
TipasValymo priemonės

Apie prekę

Savybės

Cleaner BR yra paruošta naudoti, saugi vartotojui, intensyviai valanti ir pašalinanti kalkių, druskos, taip pat gipso, cemento, suodžių, vandens nuosėdas ir lengvas rūdžių dėmes. Valo greitai ir efektyviai, atkuria natūralią paviršiaus struktūrą. Gali būti naudojama daugeliui mineralinių paviršių, pvz., plytoms, plytelėms, trinkelėms ir kt.

Paskirtis

Produktas gali būti naudojamas tiek patalpose, tiek lauke, ant vertikalių ir horizontalių paviršių. Išvalo nešvarumus iš daugumos mineralinių statybinių pagrindų, tokių kaip čerpės, klinkerio ar keraminės plytelės ir trinkelės, klinkerinės ar rankomis formuotos plytos ir nepoliruotas natūralus akmuo. Šis produktas rekomenduojamas valyti nešvarumus, atsiradusius po statybos darbų, pvz., betonavimo, mūro, tinkavimo, injektavimo. CLEANER BR idealiai tinka statybinių įrankių valymui po mūro ir tinkavimo darbų.

Pagrindo paruošimas

Prieš valydami, sudrėkinkite paviršių vandeniu, šiltas vanduo padidina priemonės efektyvumą. Mechaniniu būdu pašalinkite samanas dirvožemio likučius ir kerpės. Preparate sudėtyje yra rūgščių, todėl rekomenduojama apsaugoti visus metalinius elementus nuo korozijos. Dėl valytinų paviršių (spalvos, žaliavos, cheminės sudėties ir kt.)

Naudojimo būdas

Priemonę pageidautina naudoti putų pavidalu, naudojant purkštuvą. Po užpurškimo palaukite apie 5-10 minučių, valykite kietu šepečiu arba šiurkščia kempine. Išvalius gausiai plauti vandeniu ir palikti paviršių išdžiūti. Jei reikia, valymą pakartokite. Priemonė gali būti naudojama vertikaliems ir horizontaliems paviršiams , viduje ir išorėje. Atliekant darbus patalpų viduje pasirūpinkite gera ventiliacija. Pagrindo ir aplinkos temperatūra valymo metu turėtų būti nuo + 5 ° C iki + 25 ° C. Venkite įkaitusių paviršių valymo, per greitas valiklio džiūvimas apsunkins paviršių valymą. Po džiovinimo, išvalytus paviršius apsaugokite paviršių impregnantais JURGA PROTECT arba JURGA PROOF.

Sąnaudos

Nuo 0,1 – 0,35 ml/m², priklausomai nuo nešvarumų

Pakuotė

Purkštuvas 0,5 litro, buteliukas 1 litras

Sudėtis

Rūgštys, paviršinio valymo priemonės

Saugojimas

Laikyti ir transportuoti sausoje ir tamsioje vietoje, originalioje, sandariai uždarytoje pakuotėje +5 iki +25˚C temperatūroje.  

Galiojimo terminas

Produktas turėtų būti sunaudotas per 24 mėnesius nuo pagaminimo datos, nurodytos ant pakuotės.

Saugos rekomendacijos

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Venkite patekimo ant odos ir į akis. Negalima nuryti. Patekus į akis, nedelsdami gerai praplaukite dideliu kiekiu švaraus vandens ir, jei reikia, kreipkitės į gydytoją.

JURGA PRIEMONIŲ KATALOGAS

Užduokite klausimą

Registracija nereikalinga

Jeigu neraodote tinkamo atsakymo, užduokite klausimą užpildę formą žemiau.

(nebūtina pildyti)
*(Privalo, kad būtumėte informuoti apie atsakymą)
Path: > > > CLEANER BR klinkerio ir plytelių valiklis nuo kalkinių ir cementinių apnašų 0,5 L,JURGA

Atsisiųsti

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: