LÓD STOP Ledo ir sniego tirpiklis, 4 kg, JURGA I PRESTĖJA

JURGA

Informacija

Gamintojai

Perkamiausios

  • Niko kaminų sistemos

Tik internetu

LÓD STOP Ledo ir sniego tirpiklis, 4 kg, JURGA

895105

Nauja prekė

Jurga

LÓD STOP Ledo ir sniego šalinimo priemonė, 4 kg,  JURGA

Šalina ledą nuo šaligatvių, laiptų, gatvių, važiuojamųjų takų, automobilių stovėjimo aikštelių, terasų, balkonų ir stogų paviršių. Susilietus su sušalusiu paviršiumi, preparatas sukelia cheminę reakciją, kurios metu susidaro aukšta temperatūra, tirpinanti ledą ir sniegą. Lod Stop išlaiko ledą šalinantį poveikį iki 72 valandų.

1 kg pakanka 4-16 m² ledo tirpinimo paviršiaus.

Smulkiau

19,90 € su PVM

4,98 € už kg

4.2 kg

Charakteristikos

Prekės tiekimo terminas1-5 d.d.
Pakuotė:4 kg
Pakuotės svoris, kg4
SpalvaBalta
Išeiga1 kg pakanka 4-16 m² ledo šalinimo plotui.
GamyklaJurga
Kilmės šalisLenkija
TipasValymo priemonės

Apie prekę

Firma JURGA pristato naujovę – ledo ir sniego šalinimo priemonė Lod Stop.

Lod Stop - labai taupus ir efektyvus kalcio chlorido pagrindu pagamintas preparatas, kuris efektyviai šalina ledą nuo šaligatvių, laiptų, gatvių, važiuojamųjų takų, automobilių stovėjimo aikštelių, terasų, balkonų ir stogų paviršių. Susilietus su sušalusiu paviršiumi, preparatas sukelia cheminę reakciją, kurios metu susidaro aukšta temperatūra, tirpinanti ledą ir sniegą. Lod Stop išlaiko ledą šalinantį poveikį iki 72 valandų. Šis preparatas kelis kartus stipresnis už kelių druską ir veikia net -40°C temperatūroje, todėl puikiai tinka labai šaltoms žiemoms. Lod Stop sudėtyje yra mineralinio priedo, kuris mažina slydimą. Preparatas daug mažiau ėsdina metalus lyginant su kelių druska.

1 kg preparato pakanka 4-16 m² ledo šalinimo plotui, t.y. kibiriuko pagalba preparatu ištirpdysite ledą ir sniegą nuo 16 iki 64 m2 plote. Sąnaudos labai priklauso nuo ledo sluoksnio storio ir aplinkos temperatūros.

Savybės ir taikymas 

LÓD STOP labai taupus ir efektyvus kalcio chlorido pagrindu pagamintas preparatas, skirtas ledui ir sniegui tirpinti. Susilietus su sušalusiu paviršiumi, preparatas sukelia cheminę reakciją, kurios metu susidaro aukšta temperatūra, tirpinanti ledą ir sniegą. LÓD STOP išlaiko ledą šalinantį poveikį iki 72 valandų. Šis preparatas kelis kartus stipresnis už kelių druską ir veikia net -40°C temperatūroje, todėl puikiai tinka labai šaltoms žiemoms. LÓD STOP sudėtyje yra mineralinio priedo, kuris mažina slydimą. Preparatas daug mažiau ėsdina metalus lyginant su kelių druska.

Paskirtis

Efektyviai šalina ledą nuo šaligatvių, laiptų, gatvių, važiuojamųjų takų, automobilių stovėjimo aikštelių, terasų, balkonų ir stogų paviršių.

Naudojimo būdas

Visus metalinius elementus rekomenduojama apsaugoti nuo korozijos galimybės. Dėl paviršių įvairovės, spalvos, žaliavos, cheminės sudėties ir pan, prieš valant rekomenduojama sunkiai matomoje vietoje atlikti bandymą, ar nėra nepageidaujamos reakcijos. Preparatą tolygiai paskirstykite ant apledėjusių paviršių, palaukite, kol ledo danga visiškai ištirps. Pašalinkite likučius kastuvu.

Sąnaudos

1 kg pakanka 4-16 m² ledo šalinimo plotui. Sąnaudos labai priklauso nuo ledo sluoksnio storio ir aplinkos temperatūros.

Saugumo rekomendacijos

Saugoti nuo vaikų. Laikykite preparatą vaikams nepasiekiamoje vietoje. Kruopščiai nuplaukite rankas po naudojimo. Naudokite apsaugines pirštines, venkite patekimo į akis ir ant odos, neįkvėpti dulkių.

Saugojimas

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje originaliose sandariai uždarytose talpyklose. Sandėliavimo patalpos turi būti vėdinamos. Su atviromis pakuotėmis elkitės labai atsargiai, kad neišsibarstytų.

Galiojimo terminas

Sunaudokite per 24 mėnesius nuo pagaminimo datos nurodytos ant pakuotės. Data yra partijos numeris

Pakuotė

kibiras 4kg

Techniniai duomenys

Cheminė sudėtis Kalcio chloridas ir mineraliniai užpildai
Spalva ir būvis Pagrindinis ingredientas – Balti dribsniai
Kvapas Bekvapis
Sąnaudos 60g - 250g / m², labai priklauso nuo ledo storio ir aplinkos temperatūros
Naudojimo saugumas Saugoti odą ir akis
Pakuotė kibiras 4kg


Papildoma informacija

Lengvai užsidegantis produktas, naudojimo metu venkite atvirų ugnies šaltinių. Prieš naudodami perskaitykite techninę kortelę ir produkto saugos duomenų lapą.  

JURGA PRIEMONIŲ KATALOGAS

Užduokite klausimą

Registracija nereikalinga

Jeigu neraodote tinkamo atsakymo, užduokite klausimą užpildę formą žemiau.

(nebūtina pildyti)
*(Privalo, kad būtumėte informuoti apie atsakymą)
Path: > > > LÓD STOP Ledo ir sniego tirpiklis, 4 kg, JURGA

Atsisiųsti

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: