465 šviesiai pilkas (jasno szara), OPTOMUR VOR N/S/ST klinkerio mūro ir rievėjimo mišinys, 25 kg, OPTOLITH I Prestėja

OPTOLITH

Informacija

Gamintojai

Perkamiausios

  • Niko kaminų sistemos

Tik internetu

465 šviesiai pilkas (jasno szara), OPTOMUR VOR N/S/ST klinkerio mūro ir rievėjimo mišinys, 25 kg, OPTOLITH

3011-465

Nauja prekė

Optolith

Optomuur-klinkerinis-misinys

ŠVARUS FASADAS BE KALKIŲ DRUSKŲ NUOSĖDŲ

  • Mažina kalkinių nuosėdų atsiradimo riziką
  • Atsparus šalčiui, nelaidus drėgmei
  • Atsparus agresyvioms aplinkos sąlygoms
  • 8 spalvų gama
  • Skirtingos įgerties klinkeriu
  • Pilnai ir įgilintai siūlei

Smulkiau

13,30 € su PVM

0,53 € už kg

25 kg

Charakteristikos

Prekės tiekimo terminas2-7 d.d.
Pakuotė:48 vnt.
Svoris, kg/vnt.25
Kiekis vnt/pad.48
SpalvaŠviesiai pilka
Išeigamūrijimui ~45kg/m2 , rievėjimui ~5-7kg/m2
GamyklaOptolith
Kilmės šalisLenkija
TipasStatybiniai mišiniai ir klijai

Apie prekę

VOR N/S/ST mūro ir rievėjimo mišinys

Optomur VOR naudojamas klinkerio sienų mūrijimui ir tarpų rievėjimui. Dėl sudėtyje esančių trasinių uolienų sumažėja kalkinių nuosėdų atsiradimo galimybė. Trasas gerina mišinio elastingumą, sukibimą ir sandarumą. Mūro mišinys gaminamas trijų skirtingų įgeriamumų plytoms.

Atsparumas gniūždymui≥ 5 MPa
Garo laidumas µ15/35
Kapiliarinis įgeriamumas0,12 kg/(m2*min0,5)
Sunaudoti per1,5 valandos
Siūlės plotis7-20mm
Sąnaudosmūrijimui ~45kg/m2 , rievėjimui ~5-7kg/m2
Darbo temperatūranuo +5°C iki +25°C
Galiojimo terminas12 mėnesių
Spalvospilka, antracito, tamsiai pilka, šviesiai pilka, sendinta balta, ruda, smėlinė, juoda

Optomur-spalvos

OPTOMUR VOR (S, ST, N) gamykloje paruoštas spalvotas mūro mišinys, kruopščiai atrinktų užpildų, aukščiausios kokybės cementų, Reino uolienų (traso) ir priedų pagrindu. Paruoštas naudoti sumaišius su vandeniu. Mūro mišinys gaminamas trijų skirtingų įgeriamumų plytoms: S-vidutinio įgeriamumo plytoms (3-10%), ST- aukšto įgeriamumo plytoms (virš 10%), ir N - mažo įgeriamumo plytoms (1-3%). 
Savybės
OPTOMUR VOR naudojamas klinkerio sienų mūrijimui ir tarpų rievėjimui. Dėl sudėtyje esančių trasinių uolienų sumažėja kalkinių nuosėdų atsiradimo galimybė. Nuosėdų priežąstis - nesurištos kalkės esančios statybiniuose mišiniuose, plytelėse ar pagrinduose. Trasas gerina mišinio elastingumą, sukibimą ir sandarumą. Dėka specialių priedų mišinys lengvas ir paprastas naudoti, didelio atsparumo ir lipnumo.
Optomur VOR gaminamas trijų skirtingų įgerčių klinkeriui:
S - vidutinės įgerties plytoms ir plytelėms (3-10%)
ST - didelės įgerties plytoms ir plytelėms (virš 10%)
N - mažos įgerties plytoms ir plytelėms (1-3%)
Mišinio masė gamykliškai nuspalvinta, gaminama 8 spalvų (
pilka, antracito, tamsiai pilka, šviesiai pilka, sendinta balta, ruda, smėlinė, juoda). Siekiant išvengti galimo atspalvio skirtumo vienoje plokštumoje naudokite tik vienodos gamybos partijos mišinius (partijos serijinis numeris, spalvos pavadinimas ir įgerties tipas žymimi ant maišo šono).

Pagrindo paruošimas
Prieš pradėdami darbus nuvalykite plytas/plyteles ir pagrindą nuo dulkių ir gamybos metu atsiradusių likučių ( dažniausiai tai rankiniu būdu formuotos arba rustikinės struktūros klinkeris). Silpnai besilaikančios dalelės esančios ant keraminio paviršiaus blogina sukibimą. Draudžiama naudoti šlapias arba įšalusias plytas/plyteles.

Darbų eiga
Mišinio turinį supilkite į 3-3,5 l švaraus vandens išmaišyti lėtaeigiu sraigtiniu maišytuvu iki vienalytės masės. Paruoštas mišinys tinka naudoti maždaug pusantros valandos. Mišiniui pradėjus stingti draudžiama ji pakartotinai skiesti vandeniu. Taip pat siekiant pakeisti skiedinio konsistencija
draudžiama maišyti su sausu mišiniu ar skiesti vandeniu. Mūrijant stenkitės, kad mišinio perteklius nepakliūtų ant mūro. Mišiniui apdžiuvus siūlės išlyginamos specialiu metaliniu rievikliu. Mišiniui galutinai išdžiūvus likučiai nuo paviršiaus pašalinami kietu šepečiu. (Draudžiama naudoti vielinį
šepetį)
Klinkerio plytelių siūles užpildyti leidžiama tik specialiu rieviklių, šlapio smėlio konsistencijos mišinį įterpiant tiesiai į siūlę. Draudžiama rievėjimui naudoti glaistymo maišus arba statybinius švirkštus. Draudžiama neišdžiuvusius paviršius plauti ar drėkinti vandeniu, rūgštimi ar pan. Mišiniui galutinai išdžiūvus likučiai nuo paviršiaus pašalinami kietu šepečiu. (Draudžiama naudoti vielinį šepetį).
Naudojimo salygos
Oro, medžiagų ir pagrindo temperatūra darbo ir džiūvimo metu turi būti 5-25 °C. Vengti tiesioginių saulės spindulių, lietaus, rūko ir vėjo. Didelė oro drėgmė, per žema ar per aukšta temperatūra gali ženkliai įtakoti džiuvimo laiką ir neigiamai paveikti mišinio savybes. Per didelis vandens kiekis mišinyje, drėgnas pagrindas (plytelių klijavimo metu), lietus arba rūkas mišinio džiuvimo metu gali tapti druskų atsiradimo priežastimi.
Džiūvimas
Mišinys pilną tvirtumą įgauna po 28 parų. Esant normalioms aplinkos salygoms sutvirtėja po 24h. Nuo drėgmės ir saulės mišinį saugokite ne mažiau 3 parų.

Saugojimas
Mišinį gabenti ir laikyti sandariai uždarytuose maišuose sausoje aplinkoje, ne žemesnėje nei +5 °C temperatūroje (geriausiai ant palečių). Saugoti nuo drėgmės. Mišinio sandėliavimo laikotarpis, jei sąlygos atitinka reikalavimus – 12 mėnesių nuo ant pakuotės nurodytos pagaminimo datos.

UTILIZAVIMAS
OPTOMUR VOR tiekiamas daugiasluoksniuose popieriniuose maišuose po 25kg. Tik visiškai tušti maišai gali būti perdirbami pakartotinai.

Saugumo priemonės
Dirginantis preparatas – turi cemento. Dėl savo pavidalo - dulkės, preparatas gali mechaniškai dirginti akis ir kvėpavimo takus. Saugoti nuo vaikų. Neįkvėpti dulkių. Patekus į akis tuoj pat plauti gausiai vandeniu ir kreiptis į gydytoją. Dėvėti atitinkamą apsauginę aprangą, apsauginius akinius
arba naudoti apsauginį skydą veidui apsaugoti. Patekus į akis nedelsiant kreiptis į gydytoją.

Kontrolė
Gaminys kontroliuojamas Hufgard Optolith Bauprodukte laboratorijoje ir kitų išorinių priežiūros tarnybų, kaip to reikalauja kokybės kontrolės sistemos.

Papildoma informacija
Pateikta informacija yra pagrindiniai gaminio naudojimo nurodymai ir neatleidžia nuo pareigos darbus atlikti laikantis statybos ir darbų saugos reikalavimų. Išdavus šį techninį lapą, ankstesni netenka galios. Gaminio parametrai gali nežymiai kisti, tačiau neturės įtakos naudojimo savybėms
ar apdirbimui.

Atitiktis
Gaminys atitinkas EN 998-2:2016 klasė G M5
Sertifikatas ZKP Reg.- Nr. 0790-CPR-1.2303.2355.M.PL -11 išduotas BAU-ZERT e. V. Baustoffüberwachung Mörtel und Trockenbeton
Eksploatacinių savybių deklaracija Nr. DOP-PL-1020/18
Pakuotė 25kg. Paletėje 48vnt

Užduokite klausimą

Registracija nereikalinga

Jeigu neraodote tinkamo atsakymo, užduokite klausimą užpildę formą žemiau.

(nebūtina pildyti)
*(Privalo, kad būtumėte informuoti apie atsakymą)
Path: > > > 465 šviesiai pilkas (jasno szara), OPTOMUR VOR N/S/ST klinkerio mūro ir rievėjimo mišinys, 25 kg, OPTOLITH

Atsisiųsti

Priedai

8 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: