Janka * (pjauta iš plytos) 250x10x65 lygi Raudona klinkerio apdailos plytelė, Lode I Prestėja

Fasadinės plytelės

Informacija

Gamintojai

Perkamiausios

  • Niko kaminų sistemos

Tik internetu

Janka * (pjauta iš plytos) 250x10x65 lygi Raudona klinkerio apdailos plytelė, Lode

15.101100L

Nauja prekė

Lode

Janka * (pjauta iš plytos) 250x10x65 lygi Raudona klinkerio apdailos plytelė, Lode

Smulkiau

0,30 € su PVM

15,13 € už m2

0.37 kg

Charakteristikos

Prekės tiekimo terminas2-4 sav.
Pakuotė:3960
Matmenys250x10x65
Ilgis250
Plotis10
Aukštis65
Svoris, kg/vnt.0.37
Kiekis vnt/m250
Kiekis vnt/pad.3000
SpalvaRaudona
PaviršiusLygus
Išeiga vnt/m²50
Vandens įmirkis7%
Atsparumas šalčiui, klasėF2
GamyklaLode
Kilmės šalisLatvija
TipasFasadinės plytelės

Apie prekę

Naujos technologijos, nauja kokybė ir naujos spalvos!

Fasadinė apdailos plytelė JANKA

• Tradicinė raudona spalva

• Ilgaamžė, tvirta ir atspari ugniai

• Tiksli geometrija

• 100% ekologiškas produktas

Šios fasado apdailos plytelės pjautos iš klinkerio plytos puikiai atkartoja natūralų plytų mūrą. Plytelės yra klijuojamos ant apšiltinamojo sluoksnio kaip fasado apdailos elementas, taip pat gali būti naudojamos interjero dekoravimui – mūro fragmento įrengimui.

Techninė informacija


Fasadinė apdailos plytelė 
Matmenys250x10x65
Išeiga vnt/m²apie 50
Vandens įmirkis< 7%
Atsparumas šalčiui, klasėF2

Lode produkcijos katalogas

linija

LODE-GARANTIJA

Kompanija "LODE" - didžiausia keraminių statybinių medžiagų gamintoja Baltijos šalyse.  Nuo 1987 iki 2006 metų "LODE" buvo gaminamos čerpės. Šiuo metu Liepas gamykloje gaminamos apdailos, statybų ir figūrinės plytos, trinkelės ir teniso kortų danga - tenisitas. Savo produkcija "LODE" realizuoja čia pat Latvijoje, taip pat eksportuoja į Lietuvą, Estiją, Lenkiją, Rusiją ir kitas šalis.  Kompanija "LODE" - didžiausia keraminių statybinių medžiagų gamintoja Baltijos šalyse. Šiuo metu LODE produkcija gaminama dviejuose gamyklose ANE ir LIEPA. Naudojant šiuolaikišką gamybos įrangą ir naujas technologijas, gaminami keraminiai gaminiai skirti laikančių sienų mūrui, fasado apdailai ir gerbūvio įrengimui. Seniausias gamybos tradicijas yra sukaupusi gamykla LIEPA, kuri dirba nuo 1958 metų. Pačioje pradžioje LIEPA gamykla buvo skirta drenažo vamzdžių gamybai, o nuo 1964 metų pradėta ir plytų gamyba. Šiuo metu LIEPA gamykloje yra gaminamos fasado apdailos ir fgūrinės plytos bei plytos skirtos pečių statybai, fasado apdailos plytelės, klinkerio trinkelės bei tenisitas profesionaliai teniso kortų dangai įrengti. ANE gamykloje gaminami keraminiai blokeliai KERATERM ir standartinės statybinės plytos. Keraminiai blokeliai KERATERM
tai viena populiariausių statybinių medžiagų sienų mūrui.

lode-plytos

Galimybė kurti

Apdailos plytos Lode išsiskiria spalvų įvairove: nuo tamsiai rudos iki šviesiai raudonos, nuo visų geltonos atspalvių iki baltos. Kaip gamtoje nėra dviejų visiškai vienodų spalvų, taip ir tarp plytų neįmanoma rasti dviejų visiškai vienodų. Dėl estetiškai atrodančių plytų paviršių atsiranda daugybė statybų dizaino bei individualių sprendimų galimybių. Konkrečiame fasade gali varijuoti ne tik atspalviai, bet ir paviršių tipai, plytų formos bei matmenys. Plytos dera su tokiomis medžiagomis kaip mediena, metalas bei tinkas. Dėl galimybės derinti skirtingas medžiagas galima sukurti nepakartojamą namo fasadą.   Prireikus statant gali būti naudojamos specialios kampinės ar net figūrinės plytos, leidžiančios atrasti originalių ne tik fasado, bet ir kitų išorės ar vidaus konstrukcijų sprendimų. Tokios apdailos plytos gali būti naudojamos langams, kolonoms, stulpeliams, arkoms ir daugeliui kitų lauko bei vidaus elementų statyti. Restauruojant pastatus galima naudoti specialias rankų darbo plytas.

lode-apdailos-plytos

“Lode” klinkeris savo kokybe nenusileidžia didiesiems gamintojams, todėl šie gaminiai labai populiarūs Lietuvoje. Apdailos plytos – tai iš natūralių medžiagų pagaminti ekologiški produktai. Šios plytos ilgaamžės, patvarios ir atsparios ugniai. Jomis apmūryti fasadai ilgai išliks estetiškai atrodantys ir tvarkingi.

lode-klinkerines-plytos

Natūralus ekologiškas produktas

Plytos gaminamos tik iš natūralios medžiagos − molio, jos iš pradžių džiovinamos, paskui išdegamos. Gaminant plytas susivienija keturios stichijos: ugnis, vanduo, oras ir žemė.  
Naudojant plytas Lode, nelieka jokių kenksmingų atliekų, neišskiriami alergenai, o plytinis namas yra nedegus ir nepūna, plytoms nekenkia parazitai, jų neardo grybelis. 

sendintos-plytos

Užduokite klausimą

Registracija nereikalinga

3 Atsakyta į klausimą (-us)

Jeigu neraodote tinkamo atsakymo, užduokite klausimą užpildę formą žemiau.

(nebūtina pildyti)
*(Privalo, kad būtumėte informuoti apie atsakymą)
  • Paklausė Vytautas
    on 2021-04-01
    Labas rytas, rekia 264 kv/m fasadinių plytelių Janka (pr. kodas 15.101100L), kaip su pristatymu į Telšius ir kada? Atsakymas:
    Sveiki, atsakymas išsiųstas el.paštu.
  • Paklausė Vida
    on 2022-11-09
    sveiki,ar yra galimybė 6 kvadratus plytelių pristatyti i varėną.kiek viskas kainuotų. Atsakymas:
    Sveiki, atsakymas išsiųstas el.paštu.
  • Paklausė Andrei Vetkas
    on 2023-01-31
    Sveiki! Man reikia 150 vnt. Janka 250X10X65 mm (Lode) Ar galima siųsti į Estiją? Atsakymas:
    Sveiki, galima siųti kurjeriu į Estiją.
Path: > > > Janka * (pjauta iš plytos) 250x10x65 lygi Raudona klinkerio apdailos plytelė, Lode

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: