Skalūno Vienbangė Brilliant betoninė metallic čerpė, Benders I Prestėja

BENDERS BETONINĖS ČERPĖS

Informacija

Gamintojai

Perkamiausios

  • Niko kaminų sistemos

Sumažinta kaina!

-15%

Skalūno Vienbangė Brilliant betoninė metallic čerpė

Tik internetu

Skalūno Vienbangė Brilliant betoninė metallic čerpė, Benders

010051

Nauja prekė

BENDERS

VIENBANGĖ EXCLUSIV ČERPĖ

1 m² kaina skaičiuojama, kai išeiga 10,7 vnt/m² 

* - teirautis dėl pristatymo terminų

Smulkiau

1,49 € su PVM

1,75 € su PVM

15,92 € už m2

3.9 kg

Charakteristikos

Prekės tiekimo terminas2-4 sav.
Pakuotė:240 vnt.
Matmenys420x280 mm
Ilgis420
Plotis280
Pakuotės svoris, kg936
Svoris, kg/vnt.3,9
Kiekis vnt/m210.7 - 12.8
Kiekis vnt/pad.240
SpalvaSkalūno
PaviršiusBrilliant
Išeiga vnt/m²10.7 - 12.8
GamyklaBenders
Kilmės šalisVokietija
TipasBetoninės čerpės

Apie prekę

Benders Exklusiv vienbangės čerpės profilis yra aukštesnis. Tai paryškina čerpės bangą ir suteikia daugiau veiksmo Jūsų stogui. Ši klasikinė banga tinka tiek senos, tiek naujos statybos namams. Dėka specialiųjų čerpių laikiklių Jūsų stogas įgaus stabilumą ir tvirtumą. Vienbangė Exklusiv čerpės paviršius yra padengtas dvigubu Benderit dažų sluoksniu, o į visą betono masę dedamas tos spalvos pigmentas. Benderit dažai yra skirti betoninių čerpių paviršiaus padengimui ir yra ypatingai atsparūs. Šie dažai gaminami Benders gamykloje, o jų patikimumą ir kokybę garantuoja ilgalaikė gamyklos patirtis.

Benders „Vienbangė” čerpės paviršius yra padengtas dvigubu pačios gamyklos gaminamų Benderit dažų sluoksniu, o į visą betono masę dedamas tos pačios dažų spalvos pigmentas. 

Benders yra vienintelis stogo dangų gamintojas, kuris pats gamina čerpių dažus. Benderit dažai yra sukurti specialiai betoninėms čerpėms ir yra ypatingai atsparūs įvairioms oro sąlygoms. Jų patikimumą ir kokybę garantuoja ilgalaikė gamyklos patirtis. Beto, galėsite būti tikri, kad jei po keliolikos metų, jums prireiks daugiau čerpių - galėsite įsigyti lygiai tokios pat spalvos produktą.

benders

Bendrovė Benders įsikūrė daugiau nei prieš 60 metų ir yra viena didžiausių čerpių gamintojų Europoje. Ši bendrovė turi gamyklas Norvegijoje, Danijoje, Suomijoje, Vokietijoje bei JAV. Benders čerpės gaminamos iš natūralių žaliavų, o padengiamos dviem pačios bendrovės gaminamų dažų „Benderit”, „Candor” ar „Brilliant” sluoksniais. Čerpės neblunka, yra atsparios drėgmei, ledui, temperatūros pokyčiams (iki -40° C), yra ekologiškos, nekelia pavojaus žmogaus sveikatai bei aplinkai. Benders čerpės atitinka ISO 14001 standartus.

Čerpės aukštis

420 mm

Čerpės ilgis280 mm
Grebėstų žingsnis310-375 mm
Vidutinis persidengimas75 mm
Dengiamas čerpės plotis250 mm
Stogo nuolydismin 14°
Išeiga10.7 - 12.8 vnt/m2
1 m2 svorisapie 41.73 - 49.92 kg
1 vnt. svoris3,9 kg
Kiekis paletėje240 vnt.

Kuo mažesnis stogo nuolydis, tuo atstumas tarp grebėstų yra mažesnis (čerpės tarpusavyje daugiau persidengia). Konkretus atstumas tarp grebėstų parenkamas priklausomai nuo stogo nuolydžio.

Stogo nuolydis (laipsniais)Atstumai tarp grebėstų (mm)Čerpių sąnaudos (vnt/m2)
50°37510,7
45°36511
40°35511,3
35°34511,7
30°33512
25°32512,3
20°31512,6
15°31012,8
Interaktyvus namas
interaktyvus-namas

Montavimo instrukcija

Katalogas

linija

Bendrovė Benders įsikūrė daugiau nei prieš 60 metų ir yra viena didžiausių čerpių gamintojų Europoje. Ši bendrovė turi gamyklas Norvegijoje, Danijoje, Suomijoje, Vokietijoje bei JAV. Benders čerpės gaminamos iš natūralių žaliavų, o padengiamos dviem pačios bendrovės gaminamų dažų „Benderit”, „Candor” ar „Brilliant” sluoksniais. Čerpės neblunka, yra atsparios drėgmei, ledui, temperatūros pokyčiams (iki -40° C), yra ekologiškos, nekelia pavojaus žmogaus sveikatai bei aplinkai. Benders čerpės atitinka ISO 14001 standartus. 

Stogas - tai penktasis namo fasadas, kuris labai svarbus kuriant namo išorę . Mūsų siūlomos betoninės stogo čerpės turi septynis paviršiaus padengimus, penkis skirtingus ir du natūralius. Benders siūlomi čerpių padengimo paviršiai ir spalvos leis jums susikurti tikrai nepakartojamą namo stogą.

Mūsų betoninės čerpės gaminamos iš natūralių medžiagų: smėlio, vandens, cemento ir geležies oksido. Geležies oksidas yra spalvinis pigmentas, įmaišomas į betono masę čerpių gamybos proceso metu. Įgyvendinant šį gamybos procesą, čerpės spalva tampa vientisa. Tokiu būdu pagamintų stogo čerpių paviršius papildomai padengiamos ir dviem Benderit dažų sluoksniais. Tai suteikia čerpėms išbaigtumą, paryškina stogo spalvą ir užtikrina čerpių spalvos vienodumą.

Visi čerpių dažai gaminami tik Benders gamykloje. Dėl to visas dažų gamybos procesas griežtai kontroliuojamas nuo pradžios iki galo. Dažai susideda iš: spalvinio pigmento (geležies oksido), vandens, rišamųjų medžiagų. Gaminant čerpes mūsų gamyklose, garantuojama aukščiausia gaminio kokybė. Mūsų Benderit dažai specialiai sukurti betoninių čerpių paviršiaus padengimui, užtikrinant ilgą tarnavimo laiką. Benders siūlo įpatingai platų spalvų ir formų pasirinkimą.

Mūsų dažytos stogo čerpės

Benderit

Benders Benderit čerpės yra dažytos tiek visoje savo masėje, tiek paviršiuje. Spalvos pigmentas, kuris naudojamas Benderit dažuose, dedamas į čerpes jau nuo pat pirmosios gamybinės stadijos, kai į betono masę dedamas spalvinis pigmentas, o norint akcentuoti paviršiaus spalvą, čerpės papildomai nudažomos Benderit dažais du kartus!

Candor

Benders Candor čerpės turi blizgų ir tvirtą paviršių, kuris suteikia stogui daug privalumų, čerpės dar ilgiau išlaiko gražų estetinį vaizdą ir spalvą. Toks čerpės paviršius yra atsparesnis samanų ir kitų nepageidaujamų augalų atsiradimui ant Jūsų stogo.

Brilliant

Benders Brilliant, tai unikalus paviršius. Dažų pigmentas pagamintas metalo pagrindu, kuris suteikia čerpės paviršiui dar didesnį tvirtumą ir atsparumą lyginant su kitais čerpių paviršiais. Pigmentas spalvoje pasiskirsto tolygiai, o spalva keičiasi priklausomai nuo dienos šviesos intensyvumo. Šis efektas suteikia stogui išskirtinumo ir gyvybingumo.

Struktur

Benders Struktūrinės - dar įdomesnis čerpės padengimo būdas, kuris skiriasi nuo visų kitų. Tai Benderit dažų ir skaldytų spalvotų akmenukų mišinys, kuris suteikia čerpei struktūrinį paviršių. Žiemos metu sniegas ant tokio paviršiaus išlieka ilgesnį laiką, o sniego svoris tolygiai pasiskirsto ant viso stogo paviršiaus. Šios čerpės labiau­siai mėgstamos tuose kraštuose, kuriuose žiemos metu būna daug sniego.

Ecoline

Benders Ecoline yra tradicinės čerpės du kartus dažytu paviršiumi. Skirtumas yra tas, kad į Benderit dažus papildomai dedamas titano oksidas. Titano oksidas veikia kaip katalizatorius mažinant azoto oksido kiekį aplinkoje visu čerpės gyvavimo laikotarpiu. Tai yra labiausiai aplinką sauganti stogo čerpių danga.

Mūsų natūralios stogo čerpės

Natural

Benders natūralios stogo čerpės yra dažytos tik savo viduje, paviršius papildomai nėra dažomas . Geležies oksidas dedamas į čerpes pačiose pirmosiose gamybos stadijose. Geležies oksidas suteikia čerpėms optinę spalvą. Natūralios stogo čerpės pirmaisiais metais po stogo dengimo gali išskirti ant paviršiaus natūralių nuosėdų, kalkių, kurios palaipsniui išnyks ir čerpės įgaus natūralią savo spalvą.

Natural Ecoline

Benders natūralios Ecoline čerpės yra čerpės nedažytu paviršiumi. Skirtumas yra tame, kad titano oksidas maišomas su betonu. Titano oksidas veikia kaip katalizatorius mažinant azoto oksido kiekį aplinkoje visu čerpės gyvavimo laikotarpiu. Tai yra labiausiai aplinką saugančios stogo čerpės.

Išsamią informaciją apie stogo čerpių ir jų spalvų variantus rasite stogo čerpių kataloge.

Stogo čerpės yra daugiau nei stogo apsauga nuo vėjo, sniego ir lietaus. Jos tarsi padidina namus, pakelia bendrą vaizdą ir formuoja Jūsų namo “veidą”. Mūsų gaminamos betoninės čerpės yra trijų skirtingų formų, t.y. tradicinė vienbangė, dvibangė ir plokščia čerpės. Kokias čerpes Jums pasirinkti yra skonio reikalas, bet iš esmės būtent čerpės ir nulemia namo išvaizdą.

Daugiau nei 50 metų pradėjusi gaminti patvarias ir patrauklias stogo dangas, šiuo metu Benders yra betoninių čerpių gamybos lyderis Švedijoje. Pradedant klasikinių ir baigiant šiuolaikinių stogų dengimu, mes galime Jums pasiūlyti keletą čerpių formų, kurios padėtų Jums apsisprendžiant dėl stogo čerpių pasirinkimo. Visos mūsų gaminamos betoninių čerpių formos, t.y. Palema, Vienbangė ir Carisma, yra išskirtinės. O kuri labiausiai tinka Jums?

Benders Palema čerpė

Benders Palema čerpė yra dvibangė klasikinės išvaizdos stogo čerpė tinkanti visiems stogų tipams. Tai geriausiai Švedijoje parduodama betoninė čerpė nuo 1960 metų. Benders Palema tai lengviausiai dengiama stogo čerpė.

Benders Vienbangė čerpė

Benders Vienbangė čerpė yra tradicinė vienos bangos stogo čerpė. Palyginus su dvibange čerpe, Vienbangės čerpės profilis yra aukštesnis ir daug ryškesnis. Tai suteikia stogui daugiau veiksmo. Ši klasikinė tradicinė čerpė tinka tiek seniems, tiek ir naujiems stogams. Dėka dvigubų montavimo briaunų nugarinėje čerpės pusėje, Vienbangė čerpė saugiai priglunda prie grebėsto ir yra lengvai dengiama. Specialūs čerpės tvirtinimo elementai palengvina čerpių tvirtinimą ant stogo.

Benders Carisma čerpė

Tai Benders čerpė šiuolaikinei architektūrai. Ji suteikia architektams naujų kūrybos galimybių, o stogai įgauna skalūno išvaizdą. Carisma čerpių gamybos metu naudojamos šiuolaikinės technologijos, kurios, nepaisant čerpės plokščios formos, padeda joms neprarasti tvirtumo.

Benders Romėniška čerpė

Tai tradicinė stogo čerpė, kuri tinka visiems stogų tipams. Šios čerpės turi du simetriškus elipsinius iškilimus, kurie primena senovėje naudotas čerpes ir suteikia joms originalumo. Dviejų bangų čerpės profilis suteikia jai ypatingą tvirtumą, dvigubas vandens kanalas ir sustiprinti čerpės kraštai garantuoja pilną stogo sandarumą, o dvigubas oro kanalas garantuoja gerą stogo ventiliaciją.

palemavienbangecarismaromeniska
Benders Palema čerpėBenders Vienbangė čerpėBender CarismaBender Romėniška

VIDEO

Užduokite klausimą

Registracija nereikalinga

Jeigu neraodote tinkamo atsakymo, užduokite klausimą užpildę formą žemiau.

(nebūtina pildyti)
*(Privalo, kad būtumėte informuoti apie atsakymą)
Path: > > > Skalūno Vienbangė Brilliant betoninė metallic čerpė, Benders

Atsisiųsti

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: