Armavimo tinklelis ATLAS, 155 g/m2, 1 x 50 m, 50m2 - Prestėja

ARMAVIMO TINKLELIAI

Informacija

Gamintojai

Perkamiausios

  • Niko kaminų sistemos

Sumažinta kaina!

-15%

Armavimo tinklelis ATLAS

Armavimo tinklelis ATLAS, 155 g/m2, 1 x 50 m, 50m2

907001

Nauja prekė

ATLAS

Armavimo tinklelis ATLAS, 155 g/m2, 1 x 50 m, ATLAS

Tinklas gaminamas iš stiklo pluošto, kuris apsaugotas akrilo tirpalu nuo klijų skiedinių sudėtyje esančių agresyvių šarmų.

Smulkiau

62,05 € su PVM

73,00 € su PVM

1,24 € už m2

7.95 kg

Charakteristikos

Prekės tiekimo terminas1-5 d.d.
Matmenys50 x 1 m - 50 m2
Svoris, kg/vnt.7.95
Svoris, g/m²155
GamyklaAtlas
Kilmės šalisLenkija
TipasFasadų šiltinimo medžiagos

Apie prekę

1 rulonas - 1.0 m x 50 m - 50 m2

Su plotu susijusi masė - 155 g/m2 (-3/+10%) 

Atsparumo plyšimui praradimas palaikius šarme - < 50% (28 d NaOH 5% arba 24 val. šarminiu tirpalu pH 12,5/60°C)

  • Atsparus traukimui
  • Labai atsparus tempimui
  • Be minkštiklių
  • Atsparus šarmams

Tinklo paskirtis

Armavimo sluoksniui įrengti – įleisti į klijų sluoksnį įrengiant šiltinimą su polistireniniu putplasčiu arba mineraline vata. Šiltinimo sistemų elementas – sudaro sudėtines šilumos izoliavimo sistemas, kurioms išduoti nacionaliniai (AT) arba Europos techniniai liudijimai (ETA).

Savybės

Patvarus – susideda iš pakaitomis pakaitomis sudėliotų ataudų ir apmatų pluoštų, kurie sudaro patvarų ir tvirtą marlės pynimą, užtikrinantį tinklui reikiamą aukštą mechaninį atsparumą, pluoštas nelūžta ir neslankioja vienas kito atžvilgiu. Lankstus – kompensuoja termines ir mechanines deformacijas, kurios eksploatuojant veikia sistemą, saugo, kad nesusidarytų įtrūkių fasado sluoksniuose ir suteikia galimybę gauti stabilų tinko sluoksnio pagrindą. Atsparus šarmams – pluoštas apsaugotas akrilo tirpalu nuo klijų skiedinių sudėtyje esančių agresyvių šarmų.

Techniniai duomenys

Tinklas gaminamas iš stiklo pluošto, kuris apsaugotas akrilo tirpalu nuo klijų skiedinių sudėtyje esančių agresyvių šarmų.

Armavimo sluoksnio įrengimas

Armavimo sluoksnį įrengti reikėtų pradėti tinkamai sukietėjus klijų skiediniui, kuris naudojamas termoizoliacinės medžiagos plokštėms klijuoti, ir įrengus papildomą mechaninį tvirtinimą (vidutiniškai po trijų dienų). Klijų skiedinį tolygiai paskirstyti po visą termoizoliacijos paviršių ir įleisti į jį paeiliui tinklo juostas. Tinklas įleidžiamas vertikaliomis juostomis – iš viršaus į apačią. Patogu yra pirmiausia įspausti tinklą į skiedinį tik keliuose taškuose, paskiau gerai įleisti visą juostą dantyta mente. Teisingai įleistas tinklas klijų skiedinio sluoksnyje turėtų būti ne giliau nei per pusę jo storio, taigi turi būti visiškai nematomas nuo klijų paviršiaus ir neturėtų tiesiogiai liestis su plokščių paviršiumi. Armavimo sluoksnio storis turėtų būti apie 3 mm storio ir būti ištisinis, t. y. gretimos tinklo juostos turėtų būti klojamos užleidžiant ne mažiau nei per 10 cm vertikaliai ir horizontaliai, o kampuose – ne mažiau nei per 15 cm. Tinklo užlaidai negali sutapti su polistireninio putplasčio plokščių siūlėmis. Įleidus tinklą būtina gerai išlyginti klijų skiedinio sluoksnį, naudojant lygią metalinę mentę.

Svarbi techninė informacija

• Tinklo parametrai visiškai išnaudojami, jeigu tinklas naudojamas kartu su sistemos elementais ir laikantis jos įrengimo technologijos.

• Tinklą laikyti vertikaliai, sausose, vėdinamose patalpose, atokiau nuo šildymo įrenginių. Dėmesio! Tinklą saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir aplinkos veiksnių poveikio.

Užduokite klausimą

Registracija nereikalinga

Jeigu neraodote tinkamo atsakymo, užduokite klausimą užpildę formą žemiau.

(nebūtina pildyti)
*(Privalo, kad būtumėte informuoti apie atsakymą)
Path: > > > > Armavimo tinklelis ATLAS, 155 g/m2, 1 x 50 m, 50m2

Atsisiųsti

6 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: