Vinilinė dailylentė PREMIUM siding, MOLIO, 3.81 m x 0.232, Boryszew I Prestėja

BORYSZEW dailylentės

Informacija

Gamintojai

Perkamiausios

  • Niko kaminų sistemos

Tik internetu

Vinilinė dailylentė PREMIUM siding, MOLIO, 3.81 m x 0.203, Boryszew

2722010

Nauja prekė

Boryszew

Vinilinė dailylentė PREMIUM siding, MOLIO, 3.81 m x 0.2034, Boryszew

Tradicinis dvigubos lentos plastikinės dailylentės pastelinių spalvų, skirtos gyvenamųjų, administracinių ir ūkinių pastatų fasadų padengimui.

Smulkiau

6,49 € su PVM

7,21 € su PVM

8,37 € už m2

Charakteristikos

Prekės tiekimo terminas1-2 sav.
Matmenys3810x2034x0,97 mm
Ilgis3810
Plotis2034
Storis0,97
Svoris, kg/vnt.1,64
Kiekis vnt/m20,775
SpalvaMolio
PaviršiusStruktūrinis
Išeiga vnt/m²1,29
GamyklaBoryszew
Kilmės šalisLenkija
TipasDailylentės

Apie prekę

Boryszew

Fasado dailylentės iš PVC yra lengva, estetiška ir netoksiška medžiaga. Dviejų tipų plokštės: premium ir standartinės, taip pat apdailos juostų pasirinkimas leidžia naudoti įvairios konstrukcijos ir paskirties pastatuose. Dailylentės pagamintos iš aukščiausios kokybės gryno polichlorido, kuris užtikrina ilgaamžiškumą ir nepakitusią fasado išvaizdą ilgus metus, nereikalaujant dažymo ir priežiūros.

Boryszew-dailylente


Ilgis - 3,81 m;
Plotis - 20,34 cm;
Storis - 0,97 mm
Vienos dailylentės dengiamas plotas - 0,775 m²
Pakuotė - 24 vnt. - 18,6 m2.

Mūsų dienomis vinilo apkala priklauso pačioms tvariausioms ir saugiausioms apdailos medžiagoms, naudojamoms statyboje. Boryszew dailylentės yra patvarios, ilgaamžiškos, lengvai montuojamos. Fasadas nereikalauja didelės priežiūros ir lengvai valomas. 

Pagrindiniai Boryszew apkalos privalumai:

  • Apsaugota nuo pagrindinių pažeidimų;
  • Gaisro atveju liepsna neišsiplečia, lydosi, palaipsniui gesdama;
  • Suteikiama 50 metų garantiją, kai temperatūra gali svyruoti nuo - 25C iki +25C.
Apvadas J, ilgis 3810 mmPradinis elementas, ilgis 3050 mmPabaigos elementas, ilgis 3810 mm
j-juostapradine-juostafiniso-juosta
Išorinis kampas, ilgis 3050 mmVidinis kampas, ilgis 3050 mmAngokraštis, ilgis 3810 mm
isorinis-kampasvidinis-kampaslango-juosta
Sujungimas H, ilgis 3810 mmNulašėjimo profilis, ilgis 3810 mmVėjalentė, ilgis 3810 mm
sujungimo-juostaNulašėjimo profilisVėjalentė
savybes
montavimas
Rekomendacijos:
Rekomenduojama vengti ilgalaikio saulės šviesos poveikio. Ilgalaikio dailylenčių saugojimo laikotarpiu atvirose aikštelėse, po tiesioginiais saulės spinduliais, būtina atidaryti pakuotę, kad išvengti „šiltnamio efekto”.
Matuotus gaminius būtina saugoti ir transportuoti ant lentynų, kurių ilgis ne mažesnis už matuotų atkarpų ilgį.
Plastikinė fasado dailylentė nereikalauja didelės priežiūros ir dėl savo savybių išsiskiria ilgaamžiškumu. Lyginant su kitomis fasado dangomis, fasado apkala nereikalauja didelių išlaidų susijusių su pagrindo paruošimo darbais arba statybininkų kvalifikacija. Visus seno fasado trūkumus Jūs galėsite paslėpti po naujoviška danga. Jums tereikia metalinių kampų ir medinių tašų pagalba išlyginti paruošiamąjį sluoksnį ir prie jo tvirtinimo elementų pagalba pritvirtinti Jūsų naująją fasado dangą.
Pagrindinės „Saidingo“ montavimo taisyklės:
1. Plastikinių dailylenčių „Saiding“ montavimo darbus būtina atlikti ne žemesnėje kaip 0°C temperatūroje. Esant žemesnei temperatūrai, montuojant atsiranda tikimybė pažeisti fasado apkalą arba jos aksesuarus.
2. Tvirtinant fasado apkalą, savisriegiai įsukami ne iki galo – tarp savisriegio kepurėlės ir apkalos paliekamas 1 mm tarpas.
3. Montuodami plastikinę fasado apkalą, palikite laisvumo, jos netempdami į viršų arba žemyn. Apkala turi pasiduoti atmosferos poveikiams ir išlaikyti savo natūralią formą.
4. Sumontuota plastikinė apkala, veikiant temperatūros pokyčiams, turi turėti galimybę laisvai plėstis ir trauktis.
5. Tarpai tarp plastikinės apkalos dailylenčių ir apdailos detalių nesandarinami.
Dailylentės "Boryszew" nebijo temperatūros svyravimų nuo -50 iki +50 ° C, veikiamos ultravioletinių spindulių neblunka ir neblunka, netrūkinėja ir yra atsparios korozijai. Nepasiduoda puvimui, taip pat šiai medžiagai nebūdingas grybelio ir pelėsio susidarymas.

Vinilo dailylentės „Boryszew“ skiriasi nuo kitų gamintojų linijų grožiu ir aiškumu, puikiai įsilieja į aplinkinį kraštovaizdį ir derinamos su visų tipų apdaila. Taip pat puikiai atnaujins netinkuotus ar senus fasadus. Dailylentės jau seniai įsitvirtino statybų pramonėje kaip universali apdailos medžiaga. Jį naudodami galite vienu metu izoliuoti pastato sienas mineraline vata ar šiltinimo medžiagomis. Šis derinys sumažina šilumos nuostolius 30%, lyginant su neapšiltintais fasadais. Dailylentės „ Boryszew  suteikia galimybę apšiltinti išorinį sienų paviršių, o fasadas vėdinamas ir pašalinamas susidaręs kondensatas.

Vinilo dailylentės yra nepretenzinga medžiaga ir nereikalauja ypatingos priežiūros. Medžiagos sudėtyje yra specialių priedų, kurie neleidžia dailylentėms išblukti saulėje (UV stabilizatoriai). Dailylentės tarnavimo laikas yra mažiausiai 30 metų, nors gamintojas teigia, kad tokia medžiaga stovės  ilgiau nei 50 metų.

Didžiulis „Boryszew“ dailylentės pliusas ir privalumas – absoliutus švino ir kitų sunkiųjų metalų nebuvimas. Dėl patrauklios kainos ir plataus spalvų asortimento „Boryszew“ yra puikus pasirinkimas gyvenamųjų ir pramoninių pastatų fasadų apdailai.
Pagaminta Lenkijoje

Užduokite klausimą

Registracija nereikalinga

Jeigu neraodote tinkamo atsakymo, užduokite klausimą užpildę formą žemiau.

(nebūtina pildyti)
*(Privalo, kad būtumėte informuoti apie atsakymą)
Path: > > > > Vinilinė dailylentė PREMIUM siding, MOLIO, 3.81 m x 0.203, Boryszew

Atsisiųsti

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: