Benders Fogmix - grindinio siūlių užpildo kietiklis, 1 l, Bender I PRESTĖJA

DEKORATYVINĖ SKALDA

Informacija

Gamintojai

Perkamiausios

  • Niko kaminų sistemos

Tik internetu

Benders Fogmix - grindinio siūlių užpildo kietiklis, 1 l, Bender

2984107-F

Nauja prekė

BENDERS

Trinkelių siūlių užpildo - atsijų kietiklis

Smulkiau

31,50 € su PVM

35,00 € su PVM

1 kg

Charakteristikos

Prekės tiekimo terminasTurime sandėlyje
Pakuotė:1 L
Pakuotės svoris, kg1
SpalvaBespalvis
Išeiga5-15 kg paruošto mišinio/ 1m2 (priklauso nuo norimo užpildyti tarpo dydžio)
GamyklaBenders
Kilmės šalisŠvedija
TipasSodo daržo prekės

Apie prekę

Bender  Fogmix siūlių kietiklis užtikrins jūsų grindinio funkcionalumą ir išvaizdą. Kietiklio pagalba, tarp trinkelių esamos siūlės  sukietės, taps atsparios šalčio, karščio ir druskų poveikiui , o taip pat  nepralaidžios vandeniui. Su Bender  Fogmix jūs iki minimo sumažinsite nepageidaujamų augalų (piktžolių) ir vabzdžių (skruzdžių) atsiradimo tarp trinkelių riziką, o tvirtas ir stabilus grindinio paviršius taps atsparus išoriniams atmosferos ir mechaniniams poveikiams (lietui, ledui, automobilių judėjimui).

Naudokite Bender  Fogmix siūlių kietiklį kartu su Benders Fogsand biriomis atsijomis. Gerai sumaišykite šiuos du komponentus tarpusavyje ir užbėrę ant grindinio užpildykite (prišluokite) tarpus(siūles) tarp trinkelių. Bender Fogmix siūlių kietiklis prailgins jūsų kiemo važiuojamos dalies, takelių ar kito trinkelėmis grįsto paviršiaus tarnavimo laiką.

Panaudojimo sritis

Fogmix siūlių kietiklis kartu su Benders Fogsand atsijomis suformuoja kietą, atsparią šalčio, karščio,  druskų poveikiui , o taip pat  nepralaidžią vandeniui siūlę tarp betoninių, klinkerinių trinkelių, šaligatvio plytelių, granito akmenų ir kitų lauko ir vidaus sąlygomis tinkamų naudoti produktų. Formuoti siūles galima lengvojo ir vidutinio transporto eksploatavimo vietose. Mišiniu rekomenduojama  užpildyti tarpus (siūles) kurių plotis yra nuo 7mm - 40mm, o minimalus siūlės gylis 30mm.

Laikymo sąlygos

Bender  Fogmix siūlių kietiklį būtina laikyti originalioje uždaroje pakuotėje, vaikams ir naminiams gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.  Kietiklio galiojimo laikas 5 metai nuo pagaminimo (žr. ant pakuotės dugno), jeigu užtikrinamos tam tinkamos sąlygos, t.y laikomas sausoje ir vėsioje  vietoje, vengiant tiesioginių saulės spindulių.

Prieš pradedant naudoti  Bender  Fogmix siūlių kietiklį, svarbu užtikrinti, kad kietiklis įgautų kambario temperatūrą. Atidarius  pakuotę ir panaudojus ne visą joje esamą kiekį, ji turi būti vėl sandariai uždaroma, kad nepatektų oro. Praimtos pakuotės turinys turi  būti sunaudojamas kaip įmanoma greičiau.

Kiekis pakuotėje:1 Litras

Santykis : 1 Litrą Bender Fogmix kietiklio sumaišyti su 30kg Bender Fogsand atsijom

Išeiga :  5-15 kg paruošto mišinio/ 1m2 (priklauso nuo norimo užpildyti tarpo dydžio)

Atsparumas gniuždymui:16Mpa 

Dalinis sukietėjimas : 4 val. (kai oro temperatūra +20°C)

Pilnas sukietėjimas : 48 val. (kai oro temperatūra +20°C)

Produkto sudėtis: vienakomponentis rišiklis poliolefino pagrindas

Paruošimo būdas

Sumaišykite 0,5 Litro Bender  Fogmix siūlių kietiklio su 15kg Benders Fogsand atsijomis. Intensyvaus maišymo trukmė apie 3 minutės. Maišymui geriausiai tinka elektrinis prietaisas(drėlė) su maišymui skirtu antgaliu.

Paruoštą mišinį  tolygiai išberkite ant norimo tvarkomo paviršiaus. Prišluokite mišinį taip, kad tarpai kuo labiau prisipildytų. Pakartokite procedūrą keletą kartų, kol užpildas į tarpus nebekris, o  siūlė užsipildys pilnai ir bus viename lygyje su esamu grindiniu . Užpildo perteklių švariai nušluokite nuo paviršiaus.

Naudojimui paruoštas (sumaišytas) mišinys turi būti sunaudotas per 30 minučių. Tarpai (siūlės) kuriuos norite užpildyti turi būti visiškai sausi. Darbo metu ir mažiausiai 16 valandų po siūlių užpildymo, ant paruošto paviršiaus negali patekti  drėgmės (lietaus, rasos ir t.t). Prieš pradedant darbus būtina turėti polietileno  plėvelę ar kitas  priemones, kurios padėtų apsaugoti paviršių, jei darbo metu staiga pradėtų lyti.

Atkreipkite dėmesį, kad prieš pradedant siūlių užpildymą, trinkelių pagrindas turi būti gerai paruoštas, trinkelės tvirtai ir stabiliai išklotos, o visas paviršius gerai sutankintas specialia vibro plokšte. Taip pat labai svarbu kad, aplink visą grindinio perimetrą /kraštus būtų įrengti betoniniai ar plastikiniai vejos bortai, arba sutvirtinama kitais būdais.  Jei po siūlių užpildymo ir visiško mišinio sukietėjimo atsirado nenumatytų grindinio nusėdimų ar kitų nenumatytų veiksnių, tai  siūlės gali įtrūkti ir prarasti savo funkcionalumą.

Temperatūra

Darbus rekomenduojama atlikti esant temperatūrai  nuo + 5 ° iki +30 ° C. Santykinė oro drėgmė turėtų būti ne daugiau kaip 85 procentų.

Saugumas

Prieš pradedant darbus su Bender  Fogmix siūlių kietikliu, būtina apsirūpinti apsaugos priemonėmis – apsauginiais akiniais ir guminėmis pirštinėmis.

Dėl išsamesnės informacijos apie saugumo priemones, produkto atliekų tvarkymą, pavojingumo klasę ir kt., kreipkitės į LR aplinkos ministeriją.

 

Užduokite klausimą

Registracija nereikalinga

Jeigu neraodote tinkamo atsakymo, užduokite klausimą užpildę formą žemiau.

(nebūtina pildyti)
*(Privalo, kad būtumėte informuoti apie atsakymą)
Path: > > > Benders Fogmix - grindinio siūlių užpildo kietiklis, 1 l, Bender

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: