WODER DUO-KA, 24 kg, hidroizoliacinis mišinys, A komponentas, Atlas - Prestėja

HIDROIZOLIACIJA

Informacija

Gamintojai

Perkamiausios

  • Niko kaminų sistemos

Tik internetu

WODER DUO-KA, 24 kg, hidroizoliacinis mišinys, A komponentas, Atlas

891007

Nauja prekė

ATLAS

WODER DUO-KA, 24 kg, hidroizoliacinis mišinys, A komponentas, Atlas

Rekomenduojama baseinams ir vandens talpykloms ,terasų, balkonų, šlapių patalpų plytelių hidroizoliacija ir pamatams sandarinti.

Smulkiau

23,06 € su PVM

26,20 € su PVM

0,96 € už kg

24 kg

Charakteristikos

Prekės tiekimo terminas2-7 d.d.
Svoris, kg/vnt.24
Išeiga3-4,5 kg/m2
GamyklaAtlas
Kilmės šalisLenkija
TipasHidroizoliacija

Apie prekę

ATLAS WODER DUO - dvisluoksnė elastinga hidroizoliacija

TipasHidroizoliacijai
Grupėišorės darbams, vidaus darbams
Technologijadvikomponenčiai
Aprašymai
Rekomenduojama baseinams ir vandens talpykloms ,terasų, balkonų, šlapių patalpų plytelių hidroizoliacija ir pamatams sandarinti. Sudaro hidroizoliaciją nuo drėgmės ir vandens (lengvojo, vidutinio ir sunkiojo tipo) – saugo nuo vandens: suslėgto, prasiskverbiančio, nesikaupiančio ir besikaupiančio bei nesuslėgto. Skirta cemento ir cemento-kalkių tinkui, cemento grindų pagrindui, betonui, gelžbetoniui ir plytų, tuščiavidurių plytų, blokelių mūrui, gipskartonio plokštėms ir pan. sandarinti pastatų viduje ir lauke.
Pagrindinės savybės
● elastingas, naikina įbrėžimus ir įtrūkimus iki 1,0 mm • turi savyje polimerinio mikroplaušo ● sudaro atsparų sluoksnį, apsaugantį neigiamam vandens slėgiui
Pagrindiniai parametrai
● sluoksnio storis: 2–3 mm ● bendrasis dangos storis turėtų būti parenkamas pagal vandens poveikio sandarinamam paviršiui sąlygas: HIDROIZOLIACIJOS RŪŠIS Dangos storis[mm] Sąnaudos [kg/m²] - lengvojo tipo izoliacija (tekantis vanduo) 2,0 apie 3,0; - vidutinio tipo izoliacija (telkšantis vanduo) 2,5 apie 3,75; - sunkiojo tipo izoliacija (slėgio veikiamas vanduo) 3,0 apie 4,5; - izoliacija su intarpu 3,0 apie 4,5.
Paskirtis
ATLAS WODER DUO skirtas įrengti elastingą izoliaciją nuo drėgmės ir vandens drėgnose patalpose, terasose, balkonuose, požeminėse pastatų ir statinių dalyse (pamatai, rūsių sienos ir pan.), cokoliuose, įvairiuose rezervuaruose. 
Savybės

ATLAS WODER DUO – dvikomponentis mišinys, gaunamas 3:1 svorio santykiu sumaišius A (sausą pilkos spalvos mišinį, kurio sudėtyje yra cemento, užpildų ir modifikuojamųjų priedų) ir B (baltą emulsiją, kurios sudėtyje yra sintetinių dervų ir modifikuojamųjų priedų) komponentus.

Nelaidumas vandeniui – ne mažiau nei 0,7 MPa (tai atitinka 70 m vandens stulpo spaudimą), kai sluoksnio storis 2,5 mm. Užtikrina visišką pagrindo apsaugą nuo suslėgto vandens poveikio.

Atsparumas neigiamam vandens spaudimui (kai slėgis veikia iš priešingos pusės nei klojama danga) – ne mažiau nei 0,5 MPa

Stiprus sukibimas su pagrindu – su betoniniu pagrindu ne mažiau nei 1,03 MPa (pagal standarto reikalavimus – 0,5 MPa); su pilnavidurių keraminių plytų pagrindu ne mažiau nei 0,7 MPa.

Greitas kietėjimas – kitus sluoksnius galima kloti po 3 valandų, keramines dangas galima įrengti jau po 12 valandų

Aukštas garų laidumas – vandens garų difuzijos koeficientas µ ≤ 1700, todėl galima naudoti ant drėgno pagrindo.

Cheminis atsparumas – sukietėjęs skiedinys yra atsparus buitinėms nuotekoms, srutoms, taip pat agresyviam gruntiniam vandeniui – XA2 klasės aplinka.

Didelis elastingumas – dėl didelio polimerų kiekio, specialiai parinkto smulkių užpildų piltinio kūgio ir papildomo struktūrinio armavimo mikropluoštu skiedinys užpildo įtrūkius, kurių plotis 1 mm.

Aukštas mechaninis atsparumas – dėl armuojamojo pluošto ir skirtinių polimerinių dervų skiedinys yra atsparesnis mechaniniams pažeidimams ir smūgiams. Danga yra atspari laikinam, tiesioginiam lengvajam pėsčiųjų eismui.

Atsparumas šalčiui – šalčio poveikis nesumažina dangos nelaidumo vandeniui.

Armuoto betono (gelžbetonio) paviršiaus apsauga – 2 mm storio danga veiksmingai saugo betono paviršių nuo karbonatizacijos ir su tuo susijusios armuoto plieno korozijos. Anglies dioksidui nustatomo koeficiento Sd vertė yra mažesnė nei 70 m.

Rekomenduojamas seniems, sudrėkusiems pastatams – garų laidumas ir nelaidumas vandeniui lemia, kad skiedinys puikiai tinka izoliuoti architektūros paminklų pertvaras.

Atsparumas UV spinduliams ir senėjimui.

Nacionalinio higienos instituto Higienos liudijimas dėl sąlyčio su geriamuoju vandeniu – galima saugiai užsandarinti vandens, skirto žmonėms vartoti, talpyklas.

Mažas LOJ išskyrimas – medžiaga saugi naudotojams, neišskiria sveikatai kenksmingų medžiagų.

Hidroizoliacijos įrengimas

Pagrindo paruošimas

Pagrindas turi būti:

- lygus ir patvarus – t. y. tvirtas, stabilus, be dulkių, nešvarumų, druskos židinių ir silpnai sukibusių pagrindo dalių, senų dažų liekanų, aliejų, bituminių ir kitų medžiagų dangų, kurios gali silpninti hidroizoliacijos sukibimą. Esamus stabilizuotus pagrindo įtrūkius, kurių plotis iki 1,0 mm, ir ištrupėjimus būtina mechaniniu būdu praplatinti ir užpildyti cementiniu skiediniu, pvz., ATLAS TEN-10 arba ATLAS MONTER T-5. Dulkančius pagrindus būtina nušveisti ir nuvalyti dulkes.

- aklimatizuotas – ką tik įrengtus paviršius, pvz., tinką ar grindis, galima sandarinti tinkamai juos aklimatizavus, bet ne anksčiau nei po 14 dienų nuo jų įrengimo.

- sausas – be technologinės ar iš grunto kapiliarais traukiamos drėgmės, išdžiovintas po kritulių, užliejus ir pan. Prieš pat naudojant sausąjį mišinį būtina suvilgyti pagrindo paviršių vandeniu, kad paviršius pasidarytų matinis drėgnas (kad nesusidarytų balos). 

- gruntuotas – pradžioje smarkiai suvilgytas, klojant – matinis drėgnas. Ypač sugeriančius ar dulkančius paviršius rekomenduojama gruntuoti emulsija ATLAS UNI-GRUNT, labai lygius, mažo sugerties pagrindus galima papildomai padengti mase ATLAS GRUNTO-PLAST.

Masės paruošimas

Produktas gaminamas kaip rinkinys, kurį sudaro du komponentai: sausasis mišinys (A komponentas) ir emulsija (B komponentas). Šios sudedamosios dalys supakuotos atskirose pakuotėse ir kartu sudaro paruoštą naudoti rinkinį tinkamomis maišyti proporcijomis. Medžiaga ruošiama į tinkamą indą perpylus skystąjį komponentą (B), paskiau tolygiai pilti sausąjį mišinį (A) ir maišyti, kol gaunama vienodos konsistencijos ir spalvos masė (apie 2 min.). Maišyti geriausia mechaniniu būdu, naudojant lėtaeigį maišiklį su maišytuvu. Masė tinkama naudoti maždaug po 5 minučių pakartotinai išmaišius. Sunaudoti per maždaug 60 minučių.  Dėmesio: jeigu numatoma sunaudoti dalį produkto, masę būtina ruošti laikantis šių komponentų svorio proporcijų (3 dalys sausojo mišinio A ir 1 dalis emulsijos B).

Sandarinimas

Sandarinamąją dangą būtina įrengti ne mažiau nei dviejų hidroizoliacijos sluoksnių. Pirmasis sluoksnis visada klojamas teptuku, stipriai įtrinant į pagrindą – kad užpildytų esamas poras. Darbams pradedamas nuo vietų, kuriose papildomai naudojamos ATLAS SANDARINIMO JUOSTOS, KAMPAI IR ŽIEDAI arba ATLAS HYDROBAND priedai. Priedus įleisti į ką tik paklotą masę. Juostų užlaidas turėtų būti ilgesnis nei 5 cm. Rekomenduojama hidroizoliaciją kloti ir ant pagrindo, ir ant apatinės juostos dalies. Masės perteklių išspausti glaistykle arba mente. Pagal poreikį, klojant pirmąjį sluoksnį, tinkamai konsistencijai gauti galima į paruoštą masę įpilti iki 3 % vandens. Antrąjį sluoksnį teptuku, voleliu ar mente galima pradėti kloti visiškai išdžiūvus pirmajam (po maždaug 3–4 valandų). Tokios pačias technologines pertraukas būtina daryti ir klojant kitus sluoksnius. Būtina pasirūpinti, kad klojami sluoksniai būtų vienodo storio – tai užtikrina optimalias sandarinamosios dangos eksploatavimo sąlygas.Dėmesio: Nerekomenduojama per vieną kartą kloti didesnio nei 3,0 kg/m² sluoksnio. Esant aukštesnei temperatūrai, sluoksnio dydis neturėtų viršyti 1,5 kg/m².

PAKUOTĖS

32 kg rinkinys: A komponentas – 24 kg popierinis maišas, B komponentas – 8 kg plastikinis indas.

16 kg rinkinys plastikiniame kibire: A komponentas – 2 x 6 kg popieriniai maišai, B komponentas – 2 x 2 kg plastikiniai indai.

Užduokite klausimą

Registracija nereikalinga

Jeigu neraodote tinkamo atsakymo, užduokite klausimą užpildę formą žemiau.

(nebūtina pildyti)
*(Privalo, kad būtumėte informuoti apie atsakymą)
Path: > > > WODER DUO-KA, 24 kg, hidroizoliacinis mišinys, A komponentas, Atlas

Atsisiųsti

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: