PROTECT PV grindinio trinkelių ir betono impregnantas, 3 L, JURGA I PRESTĖJA

IMPREGNAVIMO, SANDARINIMO, KLIJAVIMO IR KITOS MEDŽIAGOS

Informacija

Gamintojai

Perkamiausios

  • Niko kaminų sistemos

Tik internetu

PROTECT PV grindinio trinkelių ir betono impregnantas, 3 L, JURGA

895063

Nauja prekė

Jurga

PROTECT PV Grindinio trinkelių ir betono impregnantas

Skirtas grindinio trinkelių, bordiūrų, grindinio plytelių, klinkerio trinkelių, pamatų, betoninių tvorų, visų rūšių spalvotų ir natūralių betono gaminių, o taip pat kitų surenkamų ir monolitinių betono paviršių impregnavimui.

Smulkiau

34,00 € su PVM

11,33 € už l

3.1 kg

Charakteristikos

Prekės tiekimo terminas2-7 d.d.
Pakuotė:3 L
Pakuotės svoris, kg3
SpalvaBespalvis
Išeiga1l maždaug nuo 7m² iki 15m²
GamyklaJurga
Kilmės šalisLenkija
TipasImpregnantas

Apie prekę

PROTECT PV Grindinio trinkelių ir betono impregnantas

Savybės 

PROTECT PV tai vienkomponentis, paruoštas naudoti, giliai įsiskverbiantis impregnantas, pagrįstas aukščiausios kokybės tirpikliais, silanais ir siloksanais. Skirtas absorbuojančių statybinių paviršių impregnavimui. Pasižymi hidrofobinėmis savybėmis, neleidžia drėgmei patekti į mikroįtrūkimus ir poras, dėl to apsaugo impregnuotus paviršius nuo ardančio vandens poveikio veikiant užšalimo/atšilimo ciklams. Padengus paviršių impregnantas greitai reaguoja chemiškai, kristalizuojasi ir tvirtai susijungia su paviršiumi, taip sukurdamas ilgalaikę apsaugą. Produktas gaivina ir išsaugo natūralią impregnuoto paviršiaus struktūrą ir spalvą. Sukuria matinę apsauginę dangą, kuri po džiovinimo nesuteikia blizgesio. Sumažina polinkį į nešvarumus ir pagerina savaiminio paviršių valymosi efektą atmosferos kritulių įtakoje. Apsaugo nuo pelėsių, grybelio, samanų vystymosi ir kalkių bei druskos apnašų atsiradimo.

Paskirtis

PROTECT PV, skirtas grindinio trinkelių, bordiūrų, grindinio plytelių, klinkerio trinkelių, pamatų, betoninių tvorų, visų rūšių spalvotų ir natūralių betono gaminių, o taip pat kitų surenkamų ir monolitinių betono paviršių impregnavimui.

Pagrindo paruošimas

Pagrindas prieš impregnavimą turi būti švarus, sausas, neužšalęs, be riebalų, alyvos ir organinių nešvarumų tokių kaip samanos ir kerpės. Dėl impregnuojamų paviršių (spalvos, žaliavos, cheminės sudėties ir t.t.) įvairovės rekomenduojama atlikti bandymą mažiau matomoje vietoje, kad būtų galima patikrinti nepageidaujamą reakciją (pvz., spalvos pasikeitimą).

Naudojimo būdas

Prieš naudojimą preparatą išmaišykite, ant paviršiaus užneškite voleliu, šepečiu arba žemo slėgio purkštuvu. Geresniam poveikiui suteikti naudokite mažiausiai 2 sluoksnius. Po pirminio ankstesnio sluoksnio džiovinimo tepkite kitus sluoksnius. Esant nuolydžiams (pvz., garažo įvažiavime) arba impregnuojant vertikalius paviršius, impregnavimą pradėkite nuo apačios ir tolygiai denkite iki viršaus. Venkite balų ir dėmių susidarymo ant paviršiaus, perteklių pašalinkite naudodami kempinę arba švarią medvilninę šluostę. Oro ir pagrindo temperatūra naudojimo metu nuo +5°C iki + 25 ° C. Impregnuojamo paviršiaus drėgmė neturi viršyti 5%. Produkto sudėtyje yra tirpiklių, todėl rekomenduojama naudoti lauke. Dirbkite vėdinamose vietose, naudokite akinius ir apsauginius drabužius, o dengiant purškimo būdu, kvėpavimo takams apsaugoti naudokite respiratorių. Po maždaug 24 valandų impregnuotas paviršius pasižymi visomis hidrofobinėmis savybėmis. Džiuvimo metu apsaugokite paviršių nuo lietaus, intensyvių saulės spindulių ir purvo. Pėsčiųjų eismas draudžiams iki 12 valandų po impregnavimo. Įrankius valykite tirpikliu.

Sąnaudos

Vieno sluoksnio impregnavimo sąnaudos: 1 l maždaug nuo 7m ² iki 15m², įprastinės įgerties paviršiams. Tikrosios sąnaudos priklauso nuo impregnuojamos medžiagos, jos įgerties, struktūros ir naudojimo būdo.

Galiojimo terminas

Sunaudokite per 24 mėnesius nuo pagaminimo datos nurodytos ant pakuotės. Data yra partijos numeris

Frazės nurodančios grėsmės tipą

Labai degūs skystis ir garai. Įtariama, kad kenkia negimusiam vaikui. Nurijus ir patekus į kvėpavimo takus gali sukelti mirtį. Ilgalaikis arba pakartotinis poveikis gali pakenkti organams (centrinei nervų sistemai). Dirgina odą. Gali sukelti mieguistumą ar galvos svaigimą.

Saugumo priemonės

Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje. Neįkvėpkite dulkių / dūmų / dujų / rūko / garų / purškimo. Dėvėti apsaugines pirštines / apsauginius drabužius / akių apsaugą / veido apsaugą.

ĮKVĖPUS: Nukentėjusįjį išveskite arba išneškite į gryną orą ir laikykite ramioje padėtyje, kad būtų galima lengvai kvėpuoti. PRARIJUS: Nedelsiant skambinti į APSINUODIJIMŲ KONTROLĖS IR INFORMACIJOS BIURĄ arba kreiptis į gydytoją. PATEKUS ANT ODOS (arba plaukų): nedelsiant pašalinti / nusivilkti visus užterštus drabužius. Nuplaukite odą vandeniu / po dušu. Poveikio arba kontakto atveju: kreipkitės į gydytoją. Laikyti gerai vėdinamoje vietoje. Pakuotę laikyti sandariai uždarytą. Turinį / konteinerį priduokite įgaliotam atliekų gavėjui. Produkte yra tolueno.

Pakuotė

Skardinės 1 litras ir 3 litrai

Papildoma informacija

Preparatas klasifikuojamas kaip pavojingas. Darbo metu dėvėkite tinkamas asmenines apsaugos priemones. Prieš naudodami gaminį, perskaitykite medžiagos saugos duomenų lapą ir išsamias produkto naudojimo sąlygas. Jei kyla abejonių, prieš dirbdami su gaminiu susisiekite su gamintojo techninės konsultacijos skyriumi. Visi techniniai duomenys, paskelbti šiame techniniame duomenų lape, pateikiami esant oro temperatūrai + 23 ° C ir 50% drėgmei. Šiame produkto lape nurodytas produkto vartojimas reiškia tinkamai paruoštą, lygų pagrindą. Gamintojas neturi įtakos netinkamam medžiagos naudojimui, jo naudojimui kitais tikslais ar kitomis sąlygomis, nei aprašyta aukščiau. Teisingas ir efektyvus preparato naudojimas nėra mūsų kontrolės objektas, todėl garantija taikoma tik tiekiamo produkto kokybei. Gamintojas ar jo įgaliotasis atstovas negali būti laikomi atsakingais už nuostolius, patirtus dėl netinkamo produkto naudojimo ar saugojimo. Gamintojas pasilieka teisę keisti šios kortelės turinį, pavyzdžiui, pasikeitus reglamentams, gaminio modifikavimui, techninei pažangai ar kitomis priežastims. Jurga darbuotojai turi teisę teikti tik techninę informaciją ir tik pagal šią techninę kortelę. Informacija, kuri skiriasi nuo šioje kortelėje pateiktos informacijos, turi būti patvirtinta raštu. Kilus abejonėms, kreipkitės į gamintoją. Šis produkto duomenų lapas galioja ir pakeičia visus ankstesnius. 

JURGA PRIEMONIŲ KATALOGAS

VIDEO

Užduokite klausimą

Registracija nereikalinga

Jeigu neraodote tinkamo atsakymo, užduokite klausimą užpildę formą žemiau.

(nebūtina pildyti)
*(Privalo, kad būtumėte informuoti apie atsakymą)
Path: > > > PROTECT PV grindinio trinkelių ir betono impregnantas, 3 L, JURGA

Atsisiųsti

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: