THM, 30 kg gipsinis-cementinis mašininis sienų tinkas, Atlas - Prestėja

MŪRIJIMO, TINKAVIMO MIŠINIAI

Informacija

Gamintojai

Perkamiausios

  • Niko kaminų sistemos

Sumažinta kaina!

-12%

THM, 30 kg gipsinis-cementinis mašininis sienų tinkas, Atlas

Tik internetu

THM, 30 kg gipsinis-cementinis mašininis sienų tinkas, Atlas

893012

Nauja prekė

ATLAS

THM, 30 kg hibridinis gipsinis-cementinis mašininis sienų tinkas, Atlas

Vieno sluoksnio tinko apdailai pastatų viduje

Smulkiau

10,65 € su PVM

12,10 € su PVM

0,35 € už kg

30 kg

Charakteristikos

Prekės tiekimo terminas2-7 d.d.
Svoris, kg/vnt.30
Išeigaapie 0,9 - 2,7 kg / m2
GamyklaAtlas
Kilmės šalisLenkija
TipasTinkas

Apie prekę

MAŠININIS HIBRIDINIS TINKAS (THM)

Visoms patalpos, kuriose didžiausias oro drėgnis 80 proc. – taip pat virtuvėms ir vonios kambariams, antžeminiams garažams, techninėms patalpoms ir pan. Idealus įvairių rūšių dažų, išlyginamųjų glaistų ir tapetų pagrindas.Ddekoratyvinio tinko pagrindas. Idealus sienų dangų (įskaitant didelio formato), kurių svoris iki 35 kg/m2, pagrindas.
Pagrindinės sąvybės
● inovatyvus, gamykloje paruoštas hibridinis gipsinis cementinis skiedinys
● skirtingų savybių turinčių dviejų rišiklių – dirbtinio gipso, kuris palengvina apdorojimą, ir portlandcemenčio, kuris pagerina atsparumą, taip pat atrinktų mineralinių užpildų ir cheminių priedų derinys
● tinkamai subalansuota medžiagų sudėtis ir suprojektuotos abiejų rišiklių proporcijos lemia, kad paruoštas tinko skiedinys pasižymi nepaprastai palankiomis savybėmis ir ypatybėmis:
- užtikrina aukštą patvarumą, kietumą ir paviršiaus atsparumą įbrėžimams, taip pat suteikia puikų sukibimą su pagrindu,
- naudojamas cementinis rišiklis pagerina tinko atsparumą drėgmei,
- gauti tinko apdailos parametrai leidžia laisviau naudoti produktą taip pat patalpose, kuriose vyrauja mažiau palankios aplinkos sąlygos.

Pagrindiniai parametrai
● tinko apdorojimo trukmė: 240 ± 30 minučių ● mažiausias sluoksnio storis: 8 mm ● didžiausias sluoksnio storis ant sienos: 40 mm ● didžiausias sluoksnio storis ant lubų: 15 mm
PAGRINDO PARUOŠIMAS IR GRUNTAVIMAS

Tinka kloti ant visų įprastų statybinių pagrindų, pvz., betono, gelžbetonio, keraminių plytų, kalkių ir smėlio plytų, akytojo betono.

Pagrindas turi būti stabilus, sausas, be druskų ir nešvarumų, kurie galėtų susilpninti tinko apdailos sukibimą, ypač neturėtų būti dulkių, laisvų dalelių, apkalų alyvos, riebalų, dažų dangų ir sukibimą silpninančių preparatų liekanų. Pagrindas turi būti tinkamai išdžiovintas, o jo drėgnis neturėtų viršyti 3 proc. Visus plieninius elementus, kurie gali liestis su tinku, būtina apsaugoti nuo korozijos. Netinkuoti sušalusių pagrindų.
PASKIRTIS

●  vieno sluoksnio tinko apdailai pastatų viduje,

● visoms patalpos, kuriose didžiausias oro drėgnis 80 proc. – taip pat virtuvėms ir vonios kambariams, antžeminiams garažams, techninėms patalpoms ir pan.

● idealus įvairių rūšių dažų, išlyginamųjų glaistų ir tapetų pagrindas,

● dekoratyvinio tinko pagrindas,

●  idealus sienų dangų (įskaitant didelio formato), kurių svoris iki 35 kg/m2, pagrindas.

SAVYBĖS

●    inovatyvus, gamykloje paruoštas hibridinis gipsinis cementinis skiedinys;

●  skirtingų savybių turinčių dviejų rišiklių – dirbtinio gipso, kuris palengvina apdorojimą, ir portlandcemenčio, kuris pagerina atsparumą, taip pat atrinktų mineralinių užpildų ir cheminių priedų derinys,

●   tinkamai subalansuota medžiagų sudėtis ir suprojektuotos abiejų rišiklių proporcijos lemia, kad paruoštas tinko skiedinys pasižymi nepaprastai palankiomis savybėmis ir ypatybėmis:</br>

- užtikrina aukštą patvarumą, kietumą ir paviršiaus atsparumą įbrėžimams, taip pat suteikia puikų sukibimą su pagrindu,

- naudojamas cementinis rišiklis pagerina tinko atsparumą drėgmei,

- gauti tinko apdailos parametrai leidžia laisviau naudoti produktą taip pat patalpose, kuriose vyrauja mažiau palankios aplinkos sąlygos.

PAGRINDO PARUOŠIMAS IR GRUNTAVIMAS

Tinka kloti ant visų įprastų statybinių pagrindų, pvz., betono, gelžbetonio, keraminių plytų, kalkių ir smėlio plytų, akytojo betono. Pagrindas turi būti stabilus, sausas, be druskų ir nešvarumų, kurie galėtų susilpninti tinko apdailos sukibimą, ypač neturėtų būti dulkių, laisvų dalelių, apkalų alyvos, riebalų, dažų dangų ir sukibimą silpninančių preparatų liekanų. Pagrindas turi būti tinkamai išdžiovintas, o jo drėgnis neturėtų viršyti 3 proc. Visus plieninius elementus, kurie gali liestis su tinku, būtina apsaugoti nuo korozijos. Netinkuoti sušalusių pagrindų.</br>

Gruntavimas

·      Labai sugeriančius ir akytus pagrindus (pvz., akytojo betono, kalkių ir smėlio ir keraminių plytų) būtina gruntuoti vienu iš GRUNTAVIMO PREPARATŲ EURO-GRUNT: EURO-GRUNT 300 arba EURO-GRUNT 500 (gruntavimo preparato paruošimo būdas pateikiamas produkto Techninių duomenų lape).
· Glotnius ar silpnai sugeriančius pagrindus (betoninius) gruntuoti 
GRUNTAVIMO PREPARATU INTER-GRUNT.
SKIEDINIO PARUOŠIMAS

Mašininį hibridinį tinką THM kloti tinkavimo agregatais.

NAUDOJIMO BŪDAS

Plastiškos konsistencijos tinko masę purkšti ant pagrindo vieną ant kitos užeinančiomis horizontaliomis juostomis nuo viršaus į apačią. Paklotą skiedinį lyginti H tipo lentjuoste, o praėjus 80÷120 minučių – trapecine lentjuoste. Baigiant apdoroti tinką būtina sudrėkinti vandens rūku ir nušveisti mente su kempine, kad į paviršių „ištrauktų“ pienelį. Kai tinko paviršius pasidaro matinis, išlyginti ilgąja glaistykle.

TINKO APDAILOS PRIEŽIŪRA
Pirmą parą, kai nutinkuojama hibridiniu tinku, saugoti tinką nuo skersvėjų ir tiesioginių saulės spindulių. 
Vėliau rekomenduojama smarkiai vėdinti patalpas, kas skatina greitesnį tinko džiūvimą. Džiūvimo trukmė priklauso nuo tinko storio, temperatūros ir drėgnio patalpoje. Priimama, kad 10 mm storio tinkas tinkamai vėdinamoje patalpoje, kurioje temperatūra yra virš 15  oC, džiūsta apie 10–14 dienų. Prieš pradedant tolimesnius apdailos darbus, tinko drėgnis negali viršyti 1 proc.
TINKO STORIS

Rekomenduojama tinkuoti ne plonesniu nei 8 mm storio sluoksniu sienas ir lubas bei iki 15 mm perdangas ir 40 mm sienas. Tinkuojant galima daryti iki 15–20 min. trukmės pertraukas. Ilgesnių prastovų atveju agregatą, įrankius ir žarnas būtina ištuštinti ir išvalyti. Ypatingais atvejais, kai sienas reikia padengti storesniu nei 30 mm tinku, rekomenduojama apdailą kloti dviem ciklai – antrą sluoksnį būtina kloti prieš pradedant kietėti pirmam sluoksniui (vadinamoji „šlapias ant šlapio“ technologija). Instaliacijų vamzdžius būtina pridengti tinklo sluoksniu, kurio storis yra bent 5 mm.

APDAILOS DARBAI
Paviršių galima išbaigti išlyginamuoju glaistu, pvz., „Dolina Nidy“ OMEGA arba EKO-MAS.  Prieš pradedant tolimesnius darbus, tinkas turi būti sausas 1 proc. drėgnis), stabilus ir nedulkėtas.  Apdailos darbus būtina atlikti vadovaujantis gamintojo nurodymais, kurie pateikiami atskirų apdailos medžiagų Techninių duomenų lapuose.SIENŲ
DANGŲ PAGRINDAS

Sienų dangoms skirtas tinkas turi būti klojamas vienu sluoksniu, kurio storis ne mažiau kaip 10 mm. Didžiausias sienų dangoms skirto tinko storis yra 30 mm. Prieš pradedant klijuoti dangą, būtina patikrinti tinko drėgnį, kuris turi būti mažesnis nei 1 proc.

 Tinko paviršius turi būti šiurkštus – nereikia jo lyginti ar trinti.Šlapiose zonoje įrengti hidroizoliaciją ATLAS WODER E su juostomis ir kampais ATLAS HYDROBAND 3G. Dangą būtina klijuoti kombinuotuoju būdu naudojant C2S1 klijus, pvz., ATLAS ULTRA GREOFLEX. Vadovautis hidroizoliacijos sistemos ir glazūros klijų gamintojo nurodymais. Didžiausias dangos su klijais svoris: 35 kg/m2.

SĄNAUDOS

Vidutiniškai sunaudojama apie 13,5 kg 1 m2, kai sluoksnio storis 10 mm (sąnaudos priklauso, pvz., nuo pagrindo lygumo, skiedinio darbinės konsistencijos ir konstrukcinės medžiagos rūšies).

PAKUOTĖS

Popieriniai maišai: 30 kg.

Padėklai: 36 pakuotės 30 kg = 1080 kg

ĮRANKIAI

Tinkavimo agregatas, „H“ lentjuostė, trapecinė lentjuostė, gulsčiukas, nerūdijančio plieno tinkavimo įrankiai (ilgoji glaistyklė, plieninė mentė, kampinė mentelė), kampų drožtuvas, mentė su kempine. Įrankius valyti švariu vandeniu, iš karto baigus darbą.

INFORMACIJA APIE SAUGĄ

Saugos duomenys pateikiami ant produkto pakuotės ir saugos duomenų lape, kuris skelbiamas dolina-nidy.com.pl.

Produktui išduotas Valstybinio higienos instituto higienos liudijimas ir radiacinės higienos pažymėjimas.
LAIKYMAS IR GABENIMAS

Informacija apie laikymą ir gabenimą pateikiama ant produkto pakuotės ir saugos duomenų lape, kuris skelbiamas dolina-nidy.com.pl.

Produkto laikymo (tinkamumo naudoti) terminas  yra 3 mėnesiai nuo pagaminimo datos, nurodytos ant maišo.

Techninių duomenų lape pateikiama informacija yra pagrindiniai nurodymai, kaip naudoti produktą, ir neatleidžia nuo pareigos darbus atlikti laikantis statybos ir DSS reikalavimų. Išleidus šį techninių duomenų lapą, visi ankstesni netenka galios.

Susiję produkto dokumentai pateikiami www.dolina-nidy.com.pl

Užduokite klausimą

Registracija nereikalinga

Jeigu neraodote tinkamo atsakymo, užduokite klausimą užpildę formą žemiau.

(nebūtina pildyti)
*(Privalo, kad būtumėte informuoti apie atsakymą)
Path: > > > THM, 30 kg gipsinis-cementinis mašininis sienų tinkas, Atlas

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: