TERCA Rugen plyta-Platus statybinių medžiagų pasirinkimas-Prestėja - Wienerberger Terca 34388800

PLYTOS

Informacija

Gamintojai

Perkamiausios

  • Niko kaminų sistemos

TERCA Rugen plyta

34388800

Nauja prekė

Wienerberger Terca

TERCA Rugen plyta Wienerberger Terca

Smulkiau

925 kg

Charakteristikos

Matmenys240x115x71
Ilgis240
Plotis115
Aukštis71
Svoris, kg/vnt.3,7
Kiekis vnt/m248
Kiekis vnt/pad.250
Kiekis pad. pilnoje mašinoje25
Kiekis vnt. pilnoje mašinoje6250
Kiekis m2 pilnoje mašinoje~130
SpalvaGeltona
PaviršiusStruktūrinis
Išeiga vnt/m²48
Vandens įmirkis6%
Atsparumas šalčiui, klasėF2
Mūro mišinio išeiga kg/vnt.apie 0,9
GamyklaBuchwäldchen
Kilmės šalisVokietija

Apie prekę

Pristatymas 7-14 d.d.

Techninė informacija

Spalvašviesios
Paviršiuslygus
MatmenysNF - 240x115x71
Svoris kg/vnt3,70
Išeiga vnt/m²apie 48
Vandens įmirkis< 6%
Mūro mišinio išeiga kg/vntapie 0,9
Atsparumas šalčiui, klasėF2
Kiekis paletėje/vnt250

linija

Austrų koncernas Wienerberger Lietuvos rinkai siūlo Estijoje, Suomijoje, Belgijoje, Olandijoje, Vokietijoje, Lenkijoje ir kitose šalyse gaminamas apdailos plytas. Šių šalių gamyklų produkcija atitinka tarptautinius kokybės standartus, o plytų asortimentas toks platus, kad leidžia patenkinti bet kokio kliento skonį ir norus.  
Kalbant apie plytas, labai tinka posakis: „Visa, kas nauja, – tai gera užmiršta sena“. Šiandieniniais aukštųjų technologijų laikais, kai statybų rinkoje siūloma daugybė galimybių rinktis statybines medžiagas bei sprendimus, pastatų fasadams bei vidaus apdailai naudoti tradicines keramines plytas tapo savotiška mada.   
Mūsų klimato sąlygomis plytos − idealiausia statybinė medžiaga, vienodai gerai atlaikanti žiemos speigą ir vasaros karščius. Plytos nedega ir nepūva, plytų fasadui nereikia jokios ypatingos priežiūros, tai patikima apsauga nuo drėgnų ir vėjuotų orų.  

terca-plytos

Galimybė kurti

Apdailos plytos Terca išsiskiria spalvų įvairove: nuo tamsiai rudos iki šviesiai raudonos, nuo visų geltonos atspalvių iki baltos. Kaip gamtoje nėra dviejų visiškai vienodų spalvų, taip ir tarp plytų Terca neįmanoma rasti dviejų visiškai vienodų. Dėl estetiškai atrodančių plytų paviršių atsiranda daugybė statybų dizaino bei individualių sprendimų galimybių. Konkrečiame fasade gali varijuoti ne tik atspalviai, bet ir paviršių tipai, plytų formos bei matmenys. Plytos dera su tokiomis medžiagomis kaip mediena, metalas bei tinkas. Dėl galimybės derinti skirtingas medžiagas galima sukurti nepakartojamą namo fasadą.   Prireikus statant gali būti naudojamos specialios kampinės ar net figūrinės plytos, leidžiančios atrasti originalių ne tik fasado, bet ir kitų išorės ar vidaus konstrukcijų sprendimų. Tokios apdailos plytos gali būti naudojamos langams, kolonoms, stulpeliams, arkoms ir daugeliui kitų lauko bei vidaus elementų statyti. Restauruojant pastatus galima naudoti specialias rankų darbo plytas.

margos-plytos

Rekomenduojamos lietuviškiems mūrinukams

Koncernas Wienerberger Lietuvos rinkai siūlo Estijoje, Suomijoje, Belgijoje, Olandijoje, Vokietijoje, Lenkijoje ir kitose šalyse gaminamas apdailos plytas. Šių gamyklų produkcija atitinka tarptautinius kokybės standartus, o plytų asortimentas toks gausus, kad patenkins net išrankiausio kliento skonį. Beje, šių regionų gamyklose gaminama produkcija estetinėmis ypatybėmis artimiausia mūsų krašte nuo seno susiklosčiusioms mūro statybos tradicijoms.  

terca-aseri-plytos

Natūralus ekologiškas produktas

Plytos gaminamos tik iš natūralios medžiagos − molio, jos iš pradžių džiovinamos, paskui išdegamos. Gaminant plytas susivienija keturios stichijos: ugnis, vanduo, oras ir žemė.  
Naudojant plytas Terca, nelieka jokių kenksmingų atliekų, neišskiriami alergenai, o plytinis namas yra nedegus ir nepūna, plytoms nekenkia parazitai, jų neardo grybelis. Plytų fasadas ilgaamžis, todėl jį supančiai aplinkai daroma labai nedidelė įtaka: jei kada nors ir tektų ardyti plytų sieną, plytas galima panaudoti iš naujo ar sunaikinti nekenkiant aplinkai. Perdirbtų plytų skalda gali būti naudojama kelių rekonstrukcijai, sienų garso izoliacijai, teniso kortų dangai ir kt.

sendintos-plytos

Termoizoliacinės ypatybės

Plytų termoizoliacinė paslaptis – oras gali prasiskverbti į daugelį mažų plytos porų. Dėl apgalvotai ir kruopščiai padarytos medžiagos poringumo, taip pat dėl plytose formuojamų skylių prarandama mažiau šilumos. Dieną sienos kaupia natūralią saulės energiją, o vakare ją palaipsniui perduoda į kambarį. Iš plytų pastatyti namai nepraranda šilumos žiemą ir išlieka maloniai vėsūs vasarą.   
Šilumos izoliacija maksimaliai apsaugo nuo kritulių ir blogo oro. Dėl kondensacijos oro tarpas apsaugo pastatą nuo drėgmės patekimo. Tai suteikia efektyvią ilgalaikę termoizoliaciją. Iš vidaus iškeliaujanti drėgmė gali skverbtis per sienas ir greitai patekti į išorę, neužsilaikydama sienoje.

Užduokite klausimą

Registracija nereikalinga

Jeigu neraodote tinkamo atsakymo, užduokite klausimą užpildę formą žemiau.

(nebūtina pildyti)
*(Privalo, kad būtumėte informuoti apie atsakymą)
Path: > > TERCA Rugen plyta

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: