BAUROC Easy fix PU-klijai / putos, 750 ml I PRESTĖJA

STATYBINIAI MIŠINIAI IR KLIJAI

Informacija

Gamintojai

Perkamiausios

  • Niko kaminų sistemos

Tik internetu

BAUROC Easy fix PU-klijai / putos, 750 ml

53001

Nauja prekė

Bauroc

BAUROC Easy fix PU-klijai 

skirti naudoti vidaus statyboje, konkrečiai – neatraminėms pertvaroms iš BAUROC blokelių arba BAUROC pertvarų plokščių montuoti. 

Smulkiau

8,95 € su PVM

8,95 € už m3

1 kg

Minimalus užsakymo kiekis šiai prekei yra 12

Prekė parduodama tik pakuotėmis, po 12 vnt. šios prekės

Charakteristikos

Prekės tiekimo terminas1-5 d.d.
Pakuotė:12 vnt.
Svoris, kg/vnt.1
Kiekis vnt/pad.12
GamyklaBauroc
Kilmės šalisLatvija
TipasStatybiniai mišiniai ir klijai

Apie prekę

BAUROC klijai EasyFix parduodami tik su šio gamintojo akytojo betono gaminiais, reikalingais ne atraminėms pertvaroms montuoti. EasyFix klijai yra poliuretaniniai, skirti naudoti vidaus statyboje, konkrečiai – neatraminėms pertvaroms iš BAUROC blokelių arba BAUROC pertvarų plokščių montuoti. EasyFix yra alternatyva to paties gamintojo mineraliniams pertvarų plokščių klijams.
Svarbu! Klijai EasyFix netinka naudoti išorės sienoms ir atraminėms pertvaroms!

EasyFix klijų pranašumai, palyginti su alternatyva – mineraliniais klijais:
su EasyFix dirbti patogiau;
EasyFix bus puikus pasirinkimas, jei norite dirbti švariai;
gerokai spartesni statybos procesai, nes taupomas laikas, kurį paprastai sugaištumėte mišiniui suruošti.
Klijai EasyFix parduodami 1000 ml talpos aerozolio balionėliuose, kuriuose yra 750 ml produkto. Balionėliai supakuoti į kartonines dėžes – kiekvienoje dėžėje yra po 12 balionėlių. Mažiausias užsakomas kiekis – 1 balionėlis, klijai parduodami tik drauge su bauroc akytbetonio gaminiais, kurių reikia neatraminių pertvarų statybai.

Techniniai duomenysVertė
Produkto kiekis1000 ml talpos balionėlyje yra 750 ml produkto
Išdžiuvęs paviršius (+23 °C, 50 % SD)8–15 min.
Visiškai sukietėja (+23 °C, 50 % SD)24 val.
Visiškai sukietėja (+5 °C, 50 % SD)72 val.
Išdžiuvusių klijų putų atsparumas ugniai
(pagal DIN 4102-1)
B3
Išdžiuvusių klijų putų užsidegimo temperatūra400 °C
Garantuotas saugojimo laikas12 mėnesių neatidarytoje pakuotėje

Naudojimas

bauroc EasyFix – tai vienkomponenčiai poliuretaniniai klijai, skirti naudoti neatraminių pertvarų (vidinių sienų) statybai iš bauroc pertvarų plokščių arba bauroc blokelių kaip alternatyva mineraliniams bauroc pertvarų plokščių klijams. Klijai EasyFix netinka atraminių sienų ir išorės sienų statybai. Lyginant su įprastais bauroc pertvarų mineraliniais klijais EasyFix pažymi šiais privalumais: su jais galima dirbti švariau ir patogiau, be to, statybos darbai atliekami greičiau, nes nebereikia ruošti mišinio.

Naudojimo instrukcija

Atliekant mūrijimo darbus oro temperatūra turi būti nuo -5 °C iki +35 °C, o balionėlio su klijais bauroc EasyFix temperatūra – nuo +5 °C iki +30 °C. Geriausias rezultatas pasiekiamas, kai temperatūra +20 °C. Šaltu metų laiku balionėlius galima pašildyti šiltame vandenyje arba šiltoje patalpoje, kad būtų pasiekta reikiama temperatūra, tačiau aplinkos temperatūra negali viršyti +30 °C. Sukietėjusių klijų putų atsparumas temperatūros svyravimams (temperatūrinis atsparumas): nuo -40 °C iki +90 °C.

Klijuojami paviršiai turi būti švarūs ir lygūs. Siekiant užtikrinti kokybišką rezultatą svarbu suprasti, kad geriausią blokų sukibimą galima pasiekti tuo atveju, jeigu klijuojami paviršiai glaudžiai prispausti vienas prie kito. Nelygumams šlifuoti rekomenduojame bauroc trintuvę. Šlifavimo metu susidariusios dulkės turi būti kruopščiai pašalintos, kad būtų užtikrintas patikimas sukibimas su klijuojamu paviršiumi.

Klijų putos sukietėja veikiamos drėgmės. Ką tik atidarytuose ir iš pakavimo plėvelės išimtuose AEROC produktuose jau yra reikiamas drėgmės kiekis, todėl papildomai drėkinti klijuojamų paviršių nereikia. Tuo atveju, jeigu statomos bauroc gaminiai ilgesnį laiką buvo laikomi sausomis sąlygomis pakuotėse su perplėšta plėvele, rekomenduojama klijuojamus paviršius iš anksto sudrėkinti. Esant žemai temperatūrai (žemesnei kaip + 5 °C) paviršius rekomenduojama drėkinti specialia priemone, pavyzdžiui, aktyvikliu „PENOSIL Premium Foam Activator“.

Prijunkite aerozolio balionėlį prie montavimo putų purškimo pistoleto, laikydami balionėlį vertikaliai. Užtikrinkite, kad priešais pistoletą nebūtų žmonių, ir sukite ne pistoletą ant balionėlio, o pasukite balionėlį, laikydami montavimo pistoletą nukreiptą į save. Balionėlio prie montavimo pistoleto negalima jungti taip, kad vožtuvas būtų nukreiptas į apačią, ir negalima sukti montavimo pistoleto virš balionėlio.

Prijungę balionėlį prie montavimo pistoleto, gerai jį suplakite, pakratydami maždaug 20 kartų Užpurkškite maždaug 2–4 cm klijų putų juostą tiek ant horizontalių, tiek ant vertikalių paviršių. Jeigu statomos sienos ne storesnės kaip 100 mm, galima purkšti vieną plačią putų juostą sienos viduryje arba dvi siauras lygiagrečias juostas. Jeigu statomos sienos storis viršija 100 mm, reiktų purkšti dvi putų juostas. Putų juostos matmenys, struktūra ir stabilumas priklauso nuo montavimo pistoleto antgalio formos. Klijuojamus blokus būtina glaudžiai prispausti vieną prie kito. Klijai sukuria tvirtą jungtį jau per 30 minučių, o galutinai sukietėja per 24–72 val., priklausomai nuo temperatūros ir drėgmės. Iš siūlės ištekėjusioms putoms reiktų bent porą valandų leisti apdžiūti, o tuomet mechaniškai pašalinti sukietėjusius klijus, naudojant, pavyzdžiui, bauroc trintuvę.

Statant sieną iš bauroc pertvarų blokelių 400 mm aukščio, jų fiksavimui tarpusavyje galima papildomai naudoti bauroc siūlių tvirtinamąsias plokšteles – tai padės paspartinti statybos darbus. Tokiomis plokštelėmis sutvirtintos plokštės nepajudės iš vietos tol, kol klijai sukietės, taigi sienas bus paprasčiau niveliuoti. Statant neatramines pertvaras iš blokelių 200 mm aukščio siūlių tvirtinimo plokštelių naudoti nereikia.
Balionėlius reikėtų visiškai ištuštinti ir pašalinti, laikantis galiojančių norminių dokumentų, kurie reglamentuoja atliekų šalinimą.

Saugos reikalavimai

Aerozolio balionėlių negalima laikyti aukštesnėje negu +50 °C, temperatūroje, prie šilumos šaltinių ir tiesioginiuose saulės spinduliuose. Saugojimui balionėlius reiktų dėti vertikaliai ir laikyti nuo +5 °C iki +30 °C. Laikyti atokiau nuo užsidegimo šaltinių. Nerūkyti! Vengti statinių elektros krūvių susidarymo.

Venkite dujų / garų įkvėpimo, nes produkto naudojimo metu išsiskiriančios dujos įkvėpus yra kenksmingos sveikatai. Blogai vėdinamose patalpose produktą galima naudoti tik dėvint apsauginę kaukę su tinkamu dujų filtru (t. y. A1 tipo filtru, atitinkančiu EN 14387 standarto reikalavimus). Dirbant su produktu reikia dėvėti tinkamus apsauginius drabužius ir mūvėti pirštines. Produktas gali dirginti akis, kvėpavimo takus ir odą bei gali sukelti per didelį jautrumą įkvėpus ar produktui patekus ant odos. Jeigu produktu kvėpuojama ilgą laiką, kyla sunkaus sveikatos sutrikimo pavojus. Asmenims, kurie yra jautrūs diizocianatams, naudojant šį produktą gali kilti alerginė reakcija. Asmenys, sergantys astma, egzema arba odos ligomis turi vengti sąlyčio su produktu, įskaitant produkto sąlytį su oda. Produktą laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje.

VIDEO

Užduokite klausimą

Registracija nereikalinga

Jeigu neraodote tinkamo atsakymo, užduokite klausimą užpildę formą žemiau.

(nebūtina pildyti)
*(Privalo, kad būtumėte informuoti apie atsakymą)
Path: > > BAUROC Easy fix PU-klijai / putos, 750 ml

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: