STRUGA RAL 3005/781 (vyšnia) 125/90 plieninė lietaus nuvedimo sistema - Prestėja

STRUGA

Informacija

Gamintojai

Perkamiausios

  • Niko kaminų sistemos

Tik internetu

STRUGA RAL 3005/781 (vyšnia) - 125/90 plieninė lietaus nuvedimo sistema

Nauja prekė

Struga

STRUGA RAL 3005/781 (vyšnia) - plieninė lietaus nuvedimo sistema 

Sistemos dydis: 125/90, plienas: 0,60 mm, GreenCoat® (SSAB)

Smulkiau

9,43 € su PVM

15,72 € su PVM

Charakteristikos

Prekės tiekimo terminas1-5 d.d.
SpalvaRaudona
PaviršiusLygus
GamyklaBratex
Kilmės šalisLenkija
TipasLietaus nuvedimo sistema

Apie prekę

KATALOGAS

3005-vysnia

Latakas 125 mm - Lietaus nuleidimo sistemos elementas, kurio funkcija yra tiesioginis vandens surinkimas ir pašalinimas nuo stogo paviršiaus. Latakų sistema yra 125mm dydžio. Vandens pašalinimo nuo stogo paviršiaus efektyvumą lemia latakų montavimo būdas ir nutekėjimo vamzdžių pralaidumas. 

Latako dangtelių pora - naujas latakų dangtelis nuo šiol tiekiamas komplektais, į kuriuos įeina ir kairysis, ir dešinysis dangtelis. Šis pasirinkimas leidžia išlaikyti aukšto lygio elemento estetiką, nes vieno krašto nereikės karpyti. Ant latako jie montuojami fiksavimo principu, tai yra įkišant lataką į sulenktus dangtelio lanko dantukus. Sandarumo problema buvo išspręsta tiekiant dangtelį su butiline juostele. Ja galima patikimai užsandarinti jungtį iš latako vidinės pusės. Taip sandarinant vanduo su priemaišomis lieka ant butilinės tarpinės, o ne ant dangtelyje esančios guminės tarpinės, prieš tai prasiskverbęs į nupjauto latako kraštą, dėl ko gali prasidėti latako korozija. Šiuo atveju nebereikia naudoti silikono, tad dangtelį montuoti lengva ir nereikia jokių papildomų įrankių.

Latako sujungimas  - skirtas sujungti latakus vieną su kitu. Naudojamas užsegimas ir jungties konstrukcija leidžia sujungti ant laikiklių jau sumontuotus latakus netgi atlikus stogdengystės darbus. ! Dėl temperatūros svyravimų jungtyje tarp latakų išlaikykite 3–4 mm tarpą; ! Dėl jungties užsegimo vėliau paprasta koreguoti ar remontuoti sistema; ! STRUGA lietaus nuvedimo sistemoje jungiant latakus su vidiniais / išoriniais kampais BŪTINA latako jungtis.

Latako sujungimas BUTYL - naujas, net 8 cm pločio, latako sujungimas išpresuojamas iš vientiso specialios rūšies lakštinio plieno su GreenCoat RWS organiniu padengimu. Dėl šios priežasties, ši latako jungtis yra ne tik tvirtos konstrukcijos, bet ir užtikrina ilgalaikį naudojimą, nesibaiminant dėl su laiku atsirandančių užrakto problemų naudojant senojo tipo sujungimą, kur užsegimą užtikrindavo vielinės šerdies vyriai. Atsisakius viela pritvirtintų vyrių, buvo galima išvengti užrakto „sraigių“ išsitempimo problemos, kuri atsirasdavo kiekvieną kartą uždarant sujungimą ar su laiku, nuo pasyviųjų jėgų poveikio dėl temperatūrinio svyravimo. Šis elementas pasižymi tuo, kad nebėra įklijuotos guminės tarpinės, kuri daugeliu atvejų neatlikdavo savo funkcijos, kaip buvo numatyta ir dėl to sujungimas leisdavo vandenį. Nauja latako jungtis tiekiama su vienpuse klijuojama butilo juosta, kuri lengvai pritvirtinama ant latakų sujungimo. Ji, savarankiškai, ne tik puikiai užsandarina sujungimą, bet ir atlaiko pasyviųjų jėgų poveikį, kurios atsiranda vaikštant latakams, dėl temperatūros svyravimo. Galiausiai ant jos uždedamas ir užfiksuojamas latako sujungimas, kuris, dėl savo pločio, tvirtai tarpusavyje sujungia latakų liniją, bei sujungimui suteikia puikų estetinį vaizdą.

! STRUGA lietaus nuvedimo sistemoje jungiant latakus su vidiniais / išoriniais kampais BŪTINA latako jungtis

Latako standiklis 200 mm - latako standiklis yra skirtas sutvirtinti latakų jungtį. Latakai sutvirtinti tokia jungtimi gerokai labiau pasipriešina įvairiems temperatūros svyravimams ar sniego nuošliaužoms. 

Latako laikiklis, universalus, 1,2 mm - konstrukcinis elementas, atliekantis latako laikiklio funkciją. Tai universalus sistemos elementas, kuris gali būti tvirtinimas prie priekinės lentos arba tiesiogiai prie gegnių. Pagamintas iš 1.2 mm skardos. ! Latako laikiklis vienas nuo kito tvirtinami ne didesniu kaip 600 mm atstumu. ! Latako nuolydis turi būti 3-5 mm tiesiniam metrui. ! Pirmasis ir paskutinis latako laikiklis montuojami maždaug 100 mm atstumu nuo stogo nuosvyros galo. 

Latako laikiklis, PLIENINIS, 4.00 mm - Ypač tvirtas konstrukcinis elementas, atliekantis latako laikiklio funkciją. Tai universalus sistemos elementas, kuris gali būti tvirtinimas prie priekinės lentos arba tiesiogiai prie gegnių. Pagamintas iš 4.0 mm cinkuoto(Z275) lakštinio plieno ir vėliau nudažytas milteliniu būdu.

Latako laikiklio atatampa - Latako laikiklio atatampa skirta ypač sutvirtinti sumontuotų latakų konstrukciją ir taip juos apsaugoti praktiškai nuo bet kokių sniego nuošliaužų. 

Prailgintas latako laikiklis 210 - Prailgintas latako laikiklis užtikrina stabilų latakų montavimą prie gegnių arba grebėstų. Dėl savo konstrukcijos, ir ypač storo 5 mm plieno, išlaiko žymiai didesnes apkrovas nei panašūs kitų gamintojų siūlomi elementai. Laikiklio  forma leidžia paprastai ir greitai sumontuoti latakus. Pagamintas iš 5.0 mm cinkuoto(Z275) lakštinio plieno ir vėliau nudažytas milteliniu būdu.

Vidinis, Išorinis latako kampas - Skirtas latakų sujungimui vidiniuose pastato kampuose. STRUGA lietaus sistemoje jungiant latakus su vidiniais / išoriniais kampais BŪTINA latako jungtis.

Santaka (Įlaja) - Santaka, jungianti lataką su lietvamzdžiu, šiam mazgui suteiks puikią estetinę išvaizdą. Jūs galite patys pasirinkti vandens išbėgimo vietą, tereikia norimoje latako vietoje išpjauti angą, kurią santaka dailiai uždengs. ! Angos pjūvio kraštai atlenkiami į latako išorę. 

Alkūne 60° - Dėl šios universalios tarpinės 60° alkūnės sistemą STRUGA galėsite montuoti net prie įmantriausio stogo. Panaudodami ypač lengvai sujungiamas alkūnes, vandens nuvedimą galėsite nutiesti net per sudėtingus stogo karnizo mazgus. Ši detalė bus nepamainoma, kai norėsite apeiti kliūtis sienose ar lietvamzdžio montavimo vietose. Ši alkūnė ne veltui pavadinta universalia, nes į platesnį jos galą lengvai įkišite tiek siauresni, tiek platesni lietvamzdį.

Lietvamzdis 1m - Lietvamzdžio jungtis (prailginimas) puikiai pasitarnaus nuvedant vandenį nuo daugiašlaičių stogų, kai i bendrą sistemą papildomai jungiami kiti sudėtiniai elementai. ! Šią detalę, sutrumpinus iki reikiamo ilgio, galima naudoti kaip prailginimą tarp dviejų tarpusavyje susijungiančių alkūnių.

Lietvamzdis 3m - Vertikalus sistemos elementas, skirtas pašalinanti vandenį iš latako. ! Šią detalę, sutrumpinus iki reikiamo ilgio, galima naudoti kaip prailginimą tarp dviejų tarpusavyje susijungiančių alkūnių.

Lietvamzdžio laikiklis, universalus - Laikiklis skirtas lietvamzdžio tvirtinimui prie arti esančios pastato sienos (skardinės, medinės ar mūrinės).

Lietvamzdžio apkaba, varžtui - Laikiklis skirtas lietvamzdžio tvirtinimui prie pastato sienos nuo kurios lietvamzdis gerokai atsitraukęs arba skirtas tvirtinti į apšiltintą sieną.! Prie šios apkabos papildomai reikalingas lietvamzdžio laikiklio varžtas su kaiščiu. Galima rinktis iš kelių ilgių: 100mm, 160 mm, 200 mm, 250 mm, 300 mm (priklausomai nuo sienos konstrukcijos ar apšiltinimo storio).

Lietvamzdžio trišakis - Nepamainomas elementas, sujungiantis kelių stogo šlaitų lietaus nuotėkų vamzdžius. Taigi ne tik sutaupysite, nes naudosite mažiau detalių, bet ir išlaikysite estetinį namo vaizdą – sienų neapkrausite papildomais vamzdžiais. ! Montuodami lietvamzdžio trišakį visada įvertinkite ar per du lietvamzdžius sujungtas stogo šlaitų plotas neviršija rekomenduojamo.

Vandens gaudytuvas (lietvamzdžio) - Tai – puiki priemonė, padėsianti nukreipti nuo stogo surenkamą vandenį į šalia lietvamzdžio stovinčią talpą. Jį galėsite panaudoti gėlėms ar kitiems augalams laistyti. Savo ūkyje taupydami vandentiekio vandenį tausosite aplinką.

Plieninė lietaus nuvedimo sistema Struga gaminama iš specialaus 0,6 mm storio cinkuoto, PRELAQ RWS („Rain Water System“) organine danga (iš abiejų pusių po 35 µm) dengto plieno, kurį tiekia Švedijos metalurgijos koncernas SSAB. Geriausios gamybai naudojamos medžiagos ir taikomos naujoviškos gamybos technologijos lėmė, kad plieninei lietaus nuvedimo sistemai Struga suteikiama – 30 metų techninių savybių garantija!

Švedijos liejykla SSAB vienintelė pasaulyje gamina visų rūšių skardą, reikalingą visiems lietaus nuvedimo sistemos Struga elementams pagaminti. Struga gamybai skirtas plienas padengtas vientisomis lako dangomis, dėl to visi sistemos elementai pasižymi vienalyte stabilia spalva ir aukščiausia kokybe.

latakas

Maksimalus stogo paviršiaus plotas, nuo kurio galima vandenį nuleisti vienu lietvamzdžiu stovinčiu latako gale, yra:

  • Struga 125/90 - max 100 m²,
  • Struga 150/100 - max 150 m².

Maksimalus stogo paviršiaus plotas, nuo kurio galima vandenį nuleisti vienu lietvamzdžiu stovinčiu latako centre (kaip "T" raidė), yra:

  • Metalinė lietaus nuvedimo sistema Struga 125/90 - max 120 m²,
  • Metalinė (plieninė) lietaus nuvedimo sistema Struga 150/100 - max 200 m².

Stiprumas – lietaus nuvedimo sistema Struga yra gaminama tik iš Švediško plieno Prelaq RWS. Trys plieno rūšys kurių storis nuo 0,6 mm iki 1,25 mm užtikrina standumą, plastiškumą ir komponentų ilgaamžiškumą.

Stiprūs laikikliai – sistema Struga suteikia klasikinius gegnių laikiklius bei naujoviškus fasado laikiklius, sustiprintus atitinkamo profilio ir kietos plokštės dėka.

Saugumas – plienas, iš kurio yra gaminama sistema Struga kartais tampa paskutiniu saugos elementu vaikščiojant ant stogo dangos.

Veiksmingumas – sistemos dalys, tokios kaip greitos latakų jungtys, SWR latakų stiprinimo sistema įtakoja, kad Struga tai produktas su puikiomis naudojimosi ir ištvermingumo savybėmis. Galima instaliacija šaltomis dienomis – Struga sistemos elementai netrūkinėja lankstymo ir montavimo metu, todėl juos galima montuoti ir žiemą.

Lakas – naujos generacijos organinės kilmės 35 mikronų storio apibusia danga yra puikus užbaigimas, kuris neblunka ir nekeičia spalvos ilgus metus.

Minimali temperatūros kaita – plieninė lietaus nuvedimo sistema nepakeičia matmenų esant šiltoms dienoms ar šaltoms naktims. Todėl per visą naudojimosi laikotarpį latakų, lietvamzdžių ir kitų dalių forma išlieka tiesi.

Spalva pritaikyta prie stogo – sistema Struga yra gaminama vienuolikos spalvų, iš kurių visos tinka prie stogo dangos spalvos.

Garantija – gamintojas sistemai Struga suteikia 30 metų raštišką techninių savybių garantiją.

Lietaus nuvedimo sistema Struga susideda iš dalių, kurios tinka vienai kitai kaip mozaikos dalys. Kiekvienas stogdengys be menkiausios problemos susitvarkys su montavimu.

VIDEO

Užduokite klausimą

Registracija nereikalinga

Jeigu neraodote tinkamo atsakymo, užduokite klausimą užpildę formą žemiau.

(nebūtina pildyti)
*(Privalo, kad būtumėte informuoti apie atsakymą)
Path: > > > STRUGA RAL 3005/781 (vyšnia) - 125/90 plieninė lietaus nuvedimo sistema

Atsisiųsti

Filtruoti variantų sąrašą pagal:

LNS DALYS: Latakas 2m Latakas 3m Latako dangtelių PORA Latako sujungimas su tarpine GUMA (platus) Latako sujungimas su tarpine BUTYL (platus) Latako standiklis, 200 mm Latako laikiklis, SKARDINIS, 1,25 mm Latako laikiklio atatampa Latako laikiklis, PLIENINIS, 4 mm Prailgintas latako laikiklis, 210 mm Vidinis latako kampas 90° Išorinis latako kampas 90° Vidinis latako kampas 135° Išorinis latako kampas 135° Santaka į Ø90 mm lietvamzdį Alkūnė 70° Lietvamzdis 1m Lietvamzdis 3m Lietvamzdžio laikiklis, universalus Lietvamzdžio apkaba, varžtui (be varžto, perkamas atskirai) Apkabos varžtas su kaiščiu, 100 mm Apkabos varžtas su kaiščiu, 160 mm Apkabos varžtas su kaiščiu, 200 mm Apkabos varžtas su kaiščiu, 250 mm Apkabos varžtas su kaiščiu, 300 mm Alkūnė, apatinė Lietvamzdžio trišakis Vandens gaudytuvas (lietvamzdžio) Korekcinis dažas, 20 ml Silikoninis sandariklis, 300 ml (bespalvis)
VaizdasKodasKombinacijos pavadinimasKainaĮ krepšelį
3005-2LIETAUS SISTEMOS DALYS: Latakas 3m 23,56 € 14,14 € -40%
3005-5LIETAUS SISTEMOS DALYS: Latako dangtelių PORA 7,68 € 4,61 € -40%
3005-6LIETAUS SISTEMOS DALYS: Latako sujungimas su tarpine GUMA (platus) 5,27 € 3,16 € -40%
3005-7LIETAUS SISTEMOS DALYS: Latako sujungimas su tarpine BUTYL (platus) 6,66 € 3,99 € -40%
3005-9LIETAUS SISTEMOS DALYS: Latako standiklis, 200 mm 5,78 € 3,47 € -40%
3005-10LIETAUS SISTEMOS DALYS: Latako laikiklis, SKARDINIS, 1,25 mm 3,48 € 2,09 € -40%
3005-11LIETAUS SISTEMOS DALYS: Latako laikiklio atatampa 3,63 € 2,18 € -40%
3005-12LIETAUS SISTEMOS DALYS: Latako laikiklis, PLIENINIS, 4 mm 4,46 € 2,68 € -40%
3005-13LIETAUS SISTEMOS DALYS: Prailgintas latako laikiklis, 210 mm 6,24 € 3,75 € -40%
3005-14LIETAUS SISTEMOS DALYS: Vidinis latako kampas 90° 23,06 € 13,84 € -40%
3005-15LIETAUS SISTEMOS DALYS: Išorinis latako kampas 90° 23,06 € 13,84 € -40%
3005-16LIETAUS SISTEMOS DALYS: Vidinis latako kampas 135° 47,93 € 28,76 € -40%
3005-17LIETAUS SISTEMOS DALYS: Išorinis latako kampas 135° 47,93 € 28,76 € -40%
3005-18LIETAUS SISTEMOS DALYS: Santaka į Ø90 mm lietvamzdį 8,91 € 5,34 € -40%
3005-19LIETAUS SISTEMOS DALYS: Alkūnė 70° 7,65 € 4,59 € -40%
3005-20LIETAUS SISTEMOS DALYS: Lietvamzdis 1m 9,96 € 5,97 € -40%
3005-21LIETAUS SISTEMOS DALYS: Lietvamzdis 3m 29,83 € 17,90 € -40%
3005-23LIETAUS SISTEMOS DALYS: Lietvamzdžio laikiklis, universalus 3,75 € 2,25 € -40%
3005-24LIETAUS SISTEMOS DALYS: Lietvamzdžio apkaba, varžtui (be varžto, perkamas atskirai) 3,96 € 2,37 € -40%
S-25LIETAUS SISTEMOS DALYS: Apkabos varžtas su kaiščiu, 100 mm 1,92 € 1,15 € -40%
S-26LIETAUS SISTEMOS DALYS: Apkabos varžtas su kaiščiu, 160 mm 1,98 € 1,19 € -40%
S-27LIETAUS SISTEMOS DALYS: Apkabos varžtas su kaiščiu, 200 mm 2,17 € 1,30 € -40%
S-28LIETAUS SISTEMOS DALYS: Apkabos varžtas su kaiščiu, 250 mm 2,40 € 1,44 € -40%
S-29LIETAUS SISTEMOS DALYS: Apkabos varžtas su kaiščiu, 300 mm 2,98 € 1,79 € -40%
3005-30LIETAUS SISTEMOS DALYS: Alkūnė, apatinė 9,95 € 5,97 € -40%
3005-31LIETAUS SISTEMOS DALYS: Lietvamzdžio trišakis 41,89 € 25,13 € -40%
3005-32LIETAUS SISTEMOS DALYS: Vandens gaudytuvas (lietvamzdžio) 100,38 € 60,23 € -40%
3005-33LIETAUS SISTEMOS DALYS: Korekcinis dažas, 20 ml 12,34 € 7,41 € -40%
SSLIETAUS SISTEMOS DALYS: Silikoninis sandariklis, 300 ml (bespalvis) 13,31 € 7,99 € -40%
3005-1LIETAUS SISTEMOS DALYS: Latakas 2m 15,72 € 9,43 € -40%
Į krepšelį

    13 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: