GRUNTO-PLAST 5 L, sudėtingų pagrindų sukibimo sluoksnis, ATLAS - Prestėja

GLAISTAI, HERMETIKAI, GRUNTAI

Informacija

Gamintojai

Perkamiausios

  • Niko kaminų sistemos

Sumažinta kaina!

-12%

GRUNTO-PLAST 5 L, sudėtingų pagrindų sukibimo sluoksnis, ATLAS

Tik internetu

GRUNTO-PLAST 5 L, sudėtingų pagrindų sukibimo sluoksnis, ATLAS

895019

Nauja prekė

ATLAS

GRUNTO-PLAST - sudėtingų pagrindų sukibimo sluoksnis

Rekomenduojamas sudėtingų pagrindų gruntavimui, gerina klijų, hidroizoliacijos ir glaistų sukibimą su mažos įgerties, ypač glotniais ar senų PVC klijų ir dažų likučiais padengtais paviršiais ir pan.

informacija Įsigiję šią prekę jos grąžinti negalėsite

Smulkiau

11,62 € su PVM

13,20 € su PVM

2,32 € už L

5 kg

Charakteristikos

Prekės tiekimo terminas1-5 d.d.
Svoris, kg/vnt.5
SpalvaBalta
Išeiga0,3 kg masės 1 m²
GamyklaAtlas
Kilmės šalisLenkija
TipasGruntas

Apie prekę

ATLAS GRUNTO-PLAST - sudėtingų pagrindų sukibimo sluoksnis

Aprašymairekomenduojamas sudėtingų pagrindų gruntavimui, gerina klijų, hidroizoliacijos ir glaistų sukibimą su mažos įgerties, ypač glotniais ar senų PVC klijų ir dažų likučiais padengtais paviršiais ir pan. , gerina sukibimą stipriai priglusdamas prie pagrindo ir naujai klojamų sluoksnių, riboja pagrindo įgertį, saugo naują sluoksnį nuo nepalankaus pagrindo poveikio, saugo medinius pagrindus nuo pernelyg didelio sudrėkimo – atsirandančio dėl kontakto su naujai klojamu šlapiu sluoksniu.Pagrindinės sąvybės- Sudėtyje yra skaldos – kadangi žymiai išplečia sluoksnių efektyvųjį paviršių (sudaro grublėtą paviršių). - Pagerina sukibimą.Pagrindiniai parametrai- Sąnaudos: apytiksliai 0,3 kg masės 1 m2 - Aukšta adhezija min. 1,0 МPaSAVYBĖS

ATLAS GRUNTO-PLAST – paruošta naudoti masė gaminama polimerinių dervų ir kvarco miltų pagrindu.

Pagerina sukibimą– stipriai sukimba su pagrindu (su betonu ne mažiau nei 1,0 MPa) ir naujai ant jo klojamais sluoksniais.

Sudėtyje yra užpildų– pagerina sukibimą dėl to, kad ženkliai išplečia naudingąjį paviršių tarp sluoksnių (sudaro šiurkštų paviršių). 

Sustiprina gruntuojamų mineralinių pagrindų paviršių – įsiskverbia į medžiagos struktūrą, sustiprina ją ir pagerina jos keliamąją jėgą.

Tai yra sudėtingų pagrindų gruntas – suteikia galimybę naudoti klijus, hidroizoliaciją ir kitas medžiagas taip, kad būtų galima išlaikyti reikiamus techninius parametrus, net jeigu pagrindas yra reiklus, pvz., OSB plokštės, sena keraminė danga ir pan.

Palengvina kito sluoksnio klojimą – šiurkštus paviršius sumažina klojamos medžiagos „slysmą“.

Skirtas naudoti aukštesnėje temperatūroje– rekomenduojamas naudoti nuo 5 °C iki 30 °C, statinių viduje ir lauke.

Riboja pagrindo įgertį– saugo, kad iš produkto, kuris klojamas ant gruntuoto pagrindo (betono, grindų ir cementinių juodgrindžių, juodgrindžių su grindiniu šildymu, įvairių rūšių tinko ir pan.), „nepritrauktų“ per daug vandens.

Pagerina lyginamųjų glaistų ir klijų išeigą – sandarina gruntuojamo pagrindo struktūrą, sumažina kitam sluoksniui naudojamų medžiagų sąnaudas.

Suvienodina pagrindo įgertį– dėl ATLAS GRUNTO-PLAST kitam sluoksniui kloti naudojamas produktas turi tokias pačias kietėjimo sąlygas per visą paviršių, taip pat tose vietose, kur buvo daromi pataisymai.

Saugo naują sluoksnį nuo nepalankaus pagrindo poveikio – sudaro cheminį barjerą tarp pagrindo ir naujai klojamo sluoksnio, riboja vieno poveikį kitam.

Tai yra baltos spalvos produktas – riboja pagrindo spalvos prasiskverbimą ir dėmių atsiradimą lyginamojo glaisto apdailos sluoksnio paviršiuje.

Saugo medinius paviršius, kad pernelyg nesudrėktų dėl sąlyčio su naujai klojamu drėgnu sluoksniu.

Užduokite klausimą

Registracija nereikalinga

Jeigu neraodote tinkamo atsakymo, užduokite klausimą užpildę formą žemiau.

(nebūtina pildyti)
*(Privalo, kad būtumėte informuoti apie atsakymą)
Path: > > > GRUNTO-PLAST 5 L, sudėtingų pagrindų sukibimo sluoksnis, ATLAS

Atsisiųsti

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: