Gamintojai - Prestėja

Kategorijos

Informacija

Gamintojai

Perkamiausios

  • Niko kaminų sistemos

Prekių ženklai Yra 106 prekių ženklai

puslapyje
Rodoma 13 - 24 iš 106 dalykų
  • Betono mozaika

    Grindinio sprendimų ir aplinkotvarkos produktų gamintoja. Platus produktų asortimentas, siūlomi vienspalviai, daugiaspalviai ir natūralaus akmens faktūros gaminiai.

  • Boryszew

    Vinilo dailylentės „Boryszew“ skiriasi nuo kitų gamintojų linijų grožiu ir aiškumu, puikiai įsilieja į aplinkinį kraštovaizdį ir derinamos su visų tipų apdaila. Taip pat puikiai atnaujins netinkuotus ar senus fasadus. Dailylentės jau seniai įsitvirtino statybų pramonėje kaip universali apdailos medžiaga. Jį naudodami galite vienu metu izoliuoti pastato sienas mineraline vata ar kitais šildytuvais. Šiuo atveju sienų dizainas neturi reikšmės. Šis derinys sumažina šilumos nuostolius 30%, lyginant su neapšiltintais fasadais. Dailylentės „ Boryszew  suteikia galimybę apšiltinti išorinį sienų paviršių, o fasadas vėdinamas ir pašalinamas susidaręs kondensatas.

  • Bradas

    Bendrovė "Bradas" buvo įsteigta ir pradėjo savo veiklą 1989 metais. Bendrovės būstinė yra Lenkijos pietvakariuose, Opolskie vaivadijoje, Olesne.

    Mes esame viena didžiausių PVC žarnų importuotojų Europoje. Nuo 1989 m. Profesionaliai importuojame, eksportuojame ir platiname žarnas ir armatūrą, skirtą įvairioms sodininkystės, žemės ūkio ir pramonės reikmėms.

  • BRIKO

    BRIKO – tai jau beveik 10-metį Lietuvos rinkoje esantis ir įsitvirtinęs prekės ženklas, kuris apima kruopščiai atrinktą kokybiškų statybinių medžiagų asortimentą.

    BRIKO statybinės medžiagos išsiskiria nedidele išeiga, paprastu naudojimu, geru sukibimu su paviršiumi. Visa produkcija yra patikrinta ir sertifikuota, pagaminta pagal pažangiausias šių dienų technologijas.

    BRIKO prekių pasirinkimas išties didelis: plytelių klijavimo, fasadų šiltinimo, klijavimo ir dekoravimo sistemos, birieji statybiniai mišiniai, hermetikai, montažinės putos, klijai, gruntas, glaistas, įvairūs statybose naudojami paklotai. BRIKO – patikimas, stiprus, ilgam!

  • Cedral

  • Cezar

    Cezar

  • Climowool

    „Climowool“ įmonė yra Europos prekės ženklas, kuris savo klientams teikia aukštos kokybės šilumos izoliaciją iš mineralinės stiklo vatos. Lenkijoje jis sulaukia klientų pripažinimo dėl aukščiausių izoliacijos parametrų. Mūsų gaminiai, skirti stogų, mansardų ir plokščių stogų šilumos izoliacijai ir šilumos izoliacijai, pertvarų sienų akustinei izoliacijai ir pastatų fasadų šilumos izoliacijai, yra vieni didžiausių šiluminės varžos rinkoje. Mes kuriame gerą atmosferą!

  • Corotop

    Corotop plėvelių ir mebranų gamintojas

Rodoma 13 - 24 iš 106 dalykų