EFEKT MOKRA KOSTKA, Šlapio efekto impregnantas trinkelėms ir betonui, 3 L, JURGA I PRESTĖJA

IMPREGNAVIMO, SANDARINIMO, KLIJAVIMO IR KITOS MEDŽIAGOS

Informacija

Gamintojai

Perkamiausios

  • Niko kaminų sistemos

Tik internetu

EFEKT MOKRA KOSTKA, Šlapio efekto impregnantas trinkelėms ir betonui, 3 L, JURGA

895161

Nauja prekė

Jurga

   EKOLOGIŠKA FORMULĖ   

Grindinio trinkelių, bordiūrų, šaligatvio plytelių, betoninių tvorų, pamatų, visų rūšių spalvoto ir natūralaus betono gaminių ir kitų surenkamų ir monolitinių betoninių paviršių impregnavimui. Tai ekologiškas grindinio trinkelių ir betoninių paviršių impregnantas,  gerokai sumažina paviršiaus įgeriamumą, todėl padidėja jo atsparumas ardomajam vandens poveikiui. Preparatas atgaivina ir atkuria impregnuotą paviršių, paryškina jo spalvą ir išlaiko matinį paviršių.

Smulkiau

45,50 € su PVM

15,17 € už l

3.1 kg

Charakteristikos

Prekės tiekimo terminas1-5 d.d.
Pakuotė:3 L
Pakuotės svoris, kg3
SpalvaBaltas
Išeiga≈1 litras 10 m²
GamyklaJurga
Kilmės šalisLenkija
TipasImpregnantas

Apie prekę

EFEKT MOKRA KOSTKA Šlapio efekto impregnantas trinkelėms ir betonui EKOLOGIŠKA FORMULĖ

Savybės 

"Šlapio efekto impregnantas" - tai ekologiškas grindinio trinkelių ir betoninių paviršių impregnantas. Jis gerokai sumažina paviršiaus įgeriamumą, todėl padidėja jo atsparumas ardomajam vandens poveikiui. Preparatas atgaivina ir atkuria impregnuotą paviršių, paryškina jo spalvą ir išlaiko matinį paviršių. Ant paviršiaus sukuria apsauginį sluoksnį, suteikiantį vadinamąjį "šlapio grindinio" efektą. Sumažina polinkį į nešvarumus ir palengvina savaiminį paviršiaus valymąsi veikiant krituliams. Sumažina pelėsių, grybelių, samanų augimą ir nuosėdų susidarymą. Produktas nekenkia aplinkai, jo sudėtyje nėra benzino ar tirpiklių.

Paskirtis

Grindinio trinkelių, bordiūrų, šaligatvio plytelių, betoninių tvorų, pamatų, visų rūšių spalvoto ir natūralaus betono gaminių ir kitų surenkamų ir monolitinių betoninių paviršių impregnavimui.

Pagrindo paruošimas

Impregnuojamas pagrindas turi būti subrandintas, švarus, sausas, neužšalęs, be riebalų, alyvos ir organinių priemaišų, pavyzdžiui, samanų, dumblių, kerpių ir pan.

Naudojimo būdas

Prieš naudodami produktą išmaišykite, užtepkite ant paviršiaus voleliu, teptuku arba žemo slėgio purkštuvu. Kad pasiektumėte geriausius rezultatus, užtepkite mažiausiai 2 sluoksnius. Sluoksnius tepkite "šlapias ant šlapio". Venkite balų susidarymo ant paviršiaus, o perteklių pašalinkite švaria šluoste arba kempine. Dirbant būtina dėvėti asmenines apsaugos priemones (gumines pirštines, darbo drabužius). Naudojimo temperatūra: oro ir pagrindo temperatūra turi būti nuo +5°C iki +25°C. Impregnuoto paviršiaus drėgnumas - ne daugiau kaip 5 %. Preparato sudėtyje nėra tirpiklių, todėl jį galima sėkmingai naudoti tiek patalpose, tiek lauke. Apdorotas paviršius tampa visiškai atsparus vandeniui maždaug po 36 h. Per tą laiką jį reikia saugoti nuo lietaus, intensyvių saulės spindulių ir purvo. Pėsčiųjų eismas leidžiamas ne anksčiau kaip po 24 val. po impregnavimo. Baigus darbą, įrankius reikia nuplauti vandeniu.

Sąnaudos

Vienam sluoksniui 10 m² sunaudojama maždaug 1 litras impregnato maždaug įprastai įgeriančio paviršiaus. Faktinės sąnaudos priklauso nuo impregnuojamos medžiagos, jos kokybės ir struktūros bei naudojimo būdo.

Galiojimo terminas

Produktą sunaudokite per 24 mėnesius nuo pagaminimo datos, nurodytos ant pakuotės. Gamybos data yra partijos numeris.

Saugos rekomendacijos

Laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje. Dirbdami laikykitės darbuotojų saugos ir sveikatos taisyklių, dėvėkite asmenines apsaugos priemones (gumines pirštines, apsauginius akinius, darbo drabužius) Venkite užteršti odą ir akis. Nepraleisti į organizmą. Patekus į akis, nedelsiant praplauti dideliu kiekiu švaraus vandens ir, jei reikia, kreiptis į gydytoją. Neįkvėpti naudojimo metu susidariusių garų. Kvėpavimo takams apsaugoti naudokite apsauginę kaukę.

Sudėtis

Polisiloksanų vandeninis tirpalas, priedai

Spalva ir būvis

Pieno pavidalo skystis

Tankis

Apie 1,000 g /cm³

Sąnaudos 1 sluoksniui

    ≈1 litras 10 m²

Pakuotė

Skardinė: 0,4l, 1l, 3l

Papildoma informacija

Preparatas neklasifikuojamas kaip pavojingas. Dirbdami dėvėkite tinkamas asmenines apsaugos priemones. Prieš naudodami produktą, perskaitykite medžiagos saugos duomenų lapą ir išsamias produkto naudojimo sąlygas. Jei kyla abejonių, prieš pradėdami dirbti su produktu, kreipkitės į gamintojo techninę konsultacinę tarnybą. Visi šiame duomenų lape skelbiami techniniai duomenys pateikiami esant +23 °C oro temperatūrai ir 50 % oro drėgnumui. Šiame duomenų lape nurodytos produkto sąnaudos taikomos tinkamai paruoštam lygiam pagrindui. Gamintojas nekontroliuoja netinkamo medžiagos naudojimo, jos naudojimo kitiems tikslams ar kitomis nei pirmiau aprašytomis sąlygomis. Mes nekontroliuojame teisingo ir veiksmingo produkto naudojimo, todėl garantuojama tik pristatyto produkto kokybė. Nei gamintojas, nei jo įgaliotasis atstovas negali būti laikomi atsakingais už bet kokius nuostolius, patirtus dėl netinkamo gaminio naudojimo ar laikymo. Gamintojas pasilieka teisę keisti šio duomenų lapo turinį, pavyzdžiui, dėl pasikeitusių teisės aktų, gaminio modifikacijų, technikos pažangos ar kitų priežasčių. Jurgos darbuotojai įgalioti teikti techninę informaciją tik pagal šį duomenų lapą. Informacija, kuri skiriasi nuo pateiktos šiame duomenų lape, turi būti patvirtinta raštu. Kilus abejonių, reikia kreiptis į gamintoją. Šis gaminio duomenų lapas yra galiojantis ir pakeičia visus ankstesnius

JURGA PRIEMONIŲ KATALOGAS

Užduokite klausimą

Registracija nereikalinga

Jeigu neraodote tinkamo atsakymo, užduokite klausimą užpildę formą žemiau.

(nebūtina pildyti)
*(Privalo, kad būtumėte informuoti apie atsakymą)
Path: > > > EFEKT MOKRA KOSTKA, Šlapio efekto impregnantas trinkelėms ir betonui, 3 L, JURGA

Atsisiųsti

Priedai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: